Chce zamówić CS Antology z http://www.gamblin.pl/counterstrike-1-a … odukt,1578 . Mam pytanie . Czy tam znajduje się takze CD - KEY do gry ponieważ nic nie pisze o dostepie do Steama itp . Moze ktos juz zamawiał steama z tamtej strony i móglby powiedziec ? POZDRO
Mój brat kupił CS Anthology z allegro.pl Oczywiście była to gra nowa, nawet w folii. CD KEY był wewnątrz pudełka. Steam tam jest też( tzn na płycie), tylko trzeba wszystko dobrze zainstalować i stworzyć swoje konto po udanej instalacji
Więc tak: W każdym zestawie jet CD-KEY bo bez niego gra nie ruszy. Ale jednak Valve wydało złą partię, ze złym cd-keyem do innych gier,więc może ci się trafićcd-key do innych gier. Tutaj pisze co musisz wtedy zrobić. http://www.board.counter-strike.pl
W każdym pudelku masz cd-key’a LOL :shock: ja tez zamowilem sobei i mi chodzi wszystko jak powinno a jak bedziesz mial probelmy do zglaszasz sie z strona sprzedajaca
:lol: i widze fajna cena
ja zaplacilem 65 zl razem za przesylke z pobraniem
a ga kosztowala 45
albo 49 teraz nie pamietam
ale mnie rozwaliles z tym cd-key’em
:D:D:D:D
P.S jak juz dosteniesz countera podaj mi na PW login dam cie do firends i zobaczymy co potrafisz pozdro
Tak sobie czytam
i też wszystkim polecam Counter Strike 1.6
jest to wg mnie najlepsza gra fpp (bardzo realistyczna)
i mimo dobrej grafy Counter Strike Source chowa się
(mnie drażnią przygarbione postacie przypominające gremliny )
A co do CS 1.6
jest jeszcze jedna opcja (ale raczej odradzam)
CS 1.6 Non Steam
czyli “rosyjska” wersja tej gry… pozwalająca grać na scrackowanych serwach.
czemu odradzam ?
takie serwery w 99% przypadkach nie mają odpowiednich - skutecznych zabezpieczeń przed plagą CS - Cheaterami
Niestety zakompleksione lamki (nie potrafiące ogarnąć gry) wspomagają sie haxami…
jedyne rozwiązanie (w miarę skuteczne) to admini na takich serwach
i tutaj zrobię małą reklamę
Serwis counter strike - trochę inne podejście do stron o tematyce CS jak te spotykane w naszym polskim internecie…
Zasadnicza różnica to humor i wspólne redagowanie strony przez ich użytkowników.
Wystarczy założyć konto i można samemu dodawać artykuły, komentować itp. (taka fuzja forum ze stroną www 8) )
Tak więc zapraszam wszystkich
ps. engine strony cały czas jest w budowie więc z czasem będą przybywać nowe możliwości redagowania tego serwisu
pozdro
mosh Wypraszam sobie non steam wcale nie jest taki zly… i nie graj tam same lamy
Przepraszam za OTa, ale czy ta gra chodzi z płytą czy bez?
Nie, gra chodzi bez płyty. Instalujesz Steam’a ściągasz kupioną grę i tyle