Pytanie o odzyskiwanie danych- save'y Football Manage

Witam!

Przez pomyłkę przed instalacją nowego systemu zgrałem nie te save’y do gry Football Manager 2007 co trzeba. I teraz tu brzmi moje pytanie. Czy da się odzyskac plik z tymi save’ami? mam Vistę i na niej nie działa mój program do odzyskiwania danych. I czy jak na nowo zaisntaluje xp to czy program RESTORATION (bo takiego używam) odzyska pliki po 2 formatach? :?

Z góry dzięki za odp. :slight_smile:

Może nie kasuj Visty, a znajdź inny program, który działa na Viście. Dla przykładu znalazłem taki program http://www.oo-software.com/en/products/oodiskrecovery/ , ale nie jest on w pełnej wersji, więc nie wiem, czy do końca Ci pomoże :slight_smile:

Mam vistę, używałem O&O, ale przy wersji 30 dniowej nie da się odzyskać (jeżeli odzyskasz, to nie da się ich zapisać).

poszukaj tutaj

skasowane czy sformatowane pliki nadal są na dysku do czasu aż w to miejsce na dysku nie wgrasz nowego pliku. Wiec jest prawdopodobieństwo że pliki systemowe Visty “są” na Twoich savach :P. Kolejny format jedynie powiększy szanse wgrania jakichś plików na miejsce tych savów. Na twoim miejscu nagrywałbym jak najmniej na tą partycję i poszukał programu działajacego pod vistą