Witam!
Chciałbym prosić forumowiczów o ocenę sklepu internetowego Agito.pl - czy warto w nim kupować sprzęt komputerowy, czy dobra obsługa i czy są solidni?!
Pytam, bo nie chcę kupować byle gdzie. Proszę o szybką odpowiedź!
Witam!
Chciałbym prosić forumowiczów o ocenę sklepu internetowego Agito.pl - czy warto w nim kupować sprzęt komputerowy, czy dobra obsługa i czy są solidni?!
Pytam, bo nie chcę kupować byle gdzie. Proszę o szybką odpowiedź!
Już kilka razy kupowałem w tym sklepie (ostatnio projektor i ekran, a wcześniej trzy laptopy) i jestem jak najbardziej zadowolony z zakupów - co do sklepu nie mam żadnych zastrzeżeń (np. pytanie zadane emailem i prawie natychmiatowa odpowiedź - w dodatku bardzo rzeczowa).
Włąsnie jestem na poziomie kupowania kolejnego lapka i też prawdopodobnie będzie on z Agito. Polecam jak najbardziej
Kupowałem u “nich” kilka razy. Bez problemu. Do jednego z monitorów zapomnieli dodać kartę gwarancyjną… jeden telefon i karta przyszła pocztą, bez jakichkolwiek problemów. Polecam.
Ja u nich kupowałem 2 razy - raz połowę podzespołów do kompa, a drugi raz ups-a i zasilacz.
Obie transakcje bez żadnych problemów, towar solidnie zapakowany i dostarczony w terminie;)
Sklep godny polecenia, kupowalem u nich kilka razy, bez problemów, no i ceny do zaakceptowania na tle innych sklepów.
Kupiłem od nich kilka rzeczy i polecam. Szybko realizują zamówienia.
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi!
Temat do zamknięcia