Witam mam otóż taki problem zakipłem nowy sprzęt komputerowy tzn:
płyta: Asus ROG Crosshair nForce 590 SLI
procek: Amd Athlon x2 4800+
pamieci: Kingston HyperX 2x 1Gb 800mhx
grafika: Asus Radeon X1950 256Mb/256bit
dysk: Caviar 400 gb
i napedzik nagrywarka
zasilacz modecomna 500W/8 stopniowe zasilanie
I teraz mam takie pytanie według mnie vista powinna śmigac wysmienicie na tym sprzęcie ale, muli mi strasznie i nie wiem co robić bo specjalnie zakupowałem sobie ten system a tu taka donica siedzę znowu na xp ;/ Proszę o pomoc
No własnie a chodzi jak by nie chciała po instalacji jedynie co wyłączam ten durny 9według mnie, każdy może miec swoje zdanie) sidebar i tylko tyle robię może ktoś dac linka do artykuły lub jakiegos felietony o konfiguracji visty itd Bo może robię za mało achas dodam że w rankingu Visty dostaje niby: “5.1” nie wiem czy to dobrze
achas dodam że w rankingu Visty dostaje niby: “5.1” nie wiem czy to dobrze
Mówisz że twój indeks wydajności w Viście jest 5,1.Jest to bardzo bardzo bardzo dobry wynik.To mój kolega ma 5,0 na Home Basic i ma 3,5 Gb ramu procka 4200+ i 8600GT.Więc twój wynik wydajności jest bardzo bardzo dobry.
To się cieszę postaram się zrobi to o czym kolega powyżej zrobił Zobaczymy c oz teg owyjdzie specjalnie zainsatlowałem Viste aby pobawic sie kolejne pytanie jest takie czemu na windows vista nie mam polskie litery takie jak “c” (czyt. ci) nie mogę jej napisac poprostu jak to naprawic
Nom jest okey teraz ale nadal wspólczuje swojemu dyskowi powyłączałem część teych usług o których było napisane w powyższych artykułach ale i tak mu wspólczuje ? co robić
No tak kolego czysty system dysk pracuje non stopa to mnie dziwi na maxa no kurna to nie jest jakis stary sprzet komputerowy i tu jest ból powyłączałem wedle powyzzszych artykułów troszke usług i naprawdęlepiej chodzi ale czy da się zrobić coś jeszcze :> ?
Można tą usługę indeksowania wyłączyć na raz dal wszystkich dysków, czy trzeba po kolei wchodzić we właściwości każdej partycji i odznaczać to indeksowanie??