Pytanie


(Gutar) #1

Mam małe pytanko,

co to jest to pierwsze, "NvCpl" ?

dlaczego w 4 linice jest "puste" ??

pytanie5kt.th.jpg


(Qbek50) #2

biblioteka NVidi

http://www.liutilities.com/products/win ... ary/nvcpl/

może to jakiś po prostu błąd 8)


(Gutar) #3

a to mam to tak zostawić ?:>


(Qbek50) #4

wyłącz i po ptokach 8) chociaż nie widać dokładnej lokalizacji :?

Jak możesz to pokaż albo napisz jaka jest lokalizacja tego pustego miejsca


(Gutar) #5

HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

taka jak reszta elementów prócz ostatniego


(Marcino) #6

Odchacz puste pole, zrestaruj kompa. Wejdź znów i jeżeli ponownie jest ,,zachaczone" to zostaw to, nic nie szkodzi... Mam to samo, miałem 2 puste, oba odc haczyłem, restartnąłem kompa 1 znikło, 2 mam i sie nie przejmuje, bo jakiejś róznicy w działaniu kompa( uruchamianie) nie zauważyłem.


(Wigrus1) #7

A czasem nie masz zainstalowanego progsa tweakXp? Ja również kiedyś miałem takie wpisy po zainstalowaniu tego programu.


(Gutar) #8

Nie mam takiego programu :slight_smile:


(Marcino) #9

Ja pamięta, że takie wpisy też pojawiły mi się jak wgrałem jakiś nowy progs. Jakiś tam do optymalizacji Win chyba. Czytałem gdzieś kiedyś, że po prostu taki program jest zle napisany i zostawia taki wpis w autostarcie.

Ja bym się nim nie przejmował, chyba, że komputer uruchamia Ci się bardzo powoli, od kiedy zauważyłeś tego 'pustaka' w autostarcie.?


(Gutar) #10

Komp sie szybko uruchamia, a pustak no jest już tam jakiś czas, ale jak długo nie wiem bo wczesniej tam nie wchodziłem :slight_smile:


(aju) #11

to się nim nie przejmuj. Jak kiedyś bylo ok. i teraz tez jest ok. to po co głowe sobie platać.