Gdzie można zakupić odświeżona wersję Quake 2 z 2023 r.?
Kilkanaście sekund.
Właśnie jestem na Orlej Perci i nie miałem jak sprawdzić.
Gdzie? Co? Pisać możesz na forum, pogrzebać w necie już nie?
Panie za 190 zł to ja pół biedronki wykupię - miałem na myśli kupić za darmo
Piractwo!
Nie pomogę w crac’ach i innych ■■■■■■■■■■■ Kup i masz spokój, a nie chomiki i inne ściąganie. Potem ramsomware na dysku.
Czasami na platformach są różne promocje - czy to ludzie już nie mają żadnego poczucia humoru i dystansu do siebie - smutny kraj smutny obyczaj.
Ależ oczywiście, że Quake II Remastered jest na Steamie za darmo - dla właścicieli Quake II. Podobnie jak Quake Remastered.
Aha, to ty promocji szukasz.
To ja nie pomogę, bo - ani na Steam nie mam konta, ani innych platformach gamingowych.
Poczucie humoru?? Mam:
"Jasiu wraca ze szkoły i mówi do taty: „Nauczyłem się liczyć do 10: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10”. Tata na to: „Gdzie jest jedynka?” Jasiu na to: „Jedynka jest w dzienniku szkolnym, bo nie umiem”.
Na GOG masz super promke -60% jeszcze przez kilkanaście godzin, jak nie zapiuściłeś się gdzieś daleko na Orlej to jeszcze zdążysz -60% Quake II na GOG.COM Wraz z wersją Enchanced - to chyba to samo co remastered? Update: Quake II with its enhanced version - GOG.com
Jak się nie boisz w dziwnych miejscach to https://www.keysforgames.pl/games/steam-games/quake-2/
A no taki dziwny, że ludzie tępią piractwo a sami są przez te same firmy których bronią rzeźbieni aż miło. Ot tacy darmowi policjanci
To fakt, ale to też zależy w stosunku do jakiej firmy. Panowie z id software zawsze byli fair. Dostarczali fajne gry w dobrej cenie i bez niespodzianek
To było stare id.
Dziś id nie jest niezależnym studiem któremu zależało na opinii graczy i jakości produktów.
Teraz to korporacja nastawiona na trzepanie kasy nawet po trupach.
id Software nie jest niezależnym studiem — funkcjonuje jako część korporacyjnej struktury Microsoftu.
Nie przeczę, ale w promkach w rodzaju -60% wciąż jestem w stanie kupować od nich gry. Ze 2 lata temu Doom Eternal kupiłem na podobnej zasadzie (<50zł) i świetnie mi się w nią gra. Gram mało, nawet 50% nie przeszedłem więc wydatek na lata
Wystarczy obserwować na Steam i dostaje się powiadomienia kiedy promka.
Tak czy inaczej, zapewnili mi dobre dzieciństwo z Quake i Doom w dobrej cenie, tj za darmo to odwdzięczyłem się kupując Doom Ethernal. Wiem wiem, płacę dla korpo. Fakt żałuję, że ID nie jest tym studiem co kiedyś ale dziś to tak działa. Nawet ci mali twórcy Indie często są znacznie więksi od dawnych wielkich studiów robiących gry.
Możesz we własnym zakresie ożywić wątek: [PC] Kupujemy tanio i dostajemy za darmo gry
https://forum.dobreprogramy.pl/t/pc-kupujemy-tanio-i-dostajemy-za-darmo-gry/511143/9999
Na pierwszy rzut we wątku brakło:
Właśnie wyszedł zremasterowany do wersji 4K Heretic i Hexen.
I około 17-20 innych remasterów bardziej lub mniej znanych …
I ze 20 zapowiedzianych nowych
Chyba trzeba stworzyć nowa kategorię:
„Reborns” – wszystko, co już było, ale teraz świeci jak nowe.
Epic games ma za 39 i 59 pakiet
Na GOG niestety skończyła się już promocja, było za kilkanaście złotych, @rbit82 pewnie w trasie, gdzieś na Kasprowy może się wdrapuje