Quick Charging Mode - co to jest?

Jest to nakładka na ekran blokady, po przesunięciu w prawo pojawia się już normalny ekran odblokowania etc. Pojawia się to, oczywiście, podczas ładowania, nie jest żadną aplikacją i podobno ma przyśpieszyć ładowanie (a spowalnia, szczególnie pod koniec)

Bardziej mnie interesuje skąd to się wzięło?

Używam Aviate, Galaxy Core Plus, niebrandowany 4.2.2, Kingo Root i te wszystkie pierdoły jak Lucky Patcher etc.

Podejrzewałem że to od Aviate ale nikt inny tego nie ma. Kingo Root raczej też nie, a od samego Androida chyba na pewno nie, bo byłyby o tym jakiekolwiek informacje w internecie, poza tym system po polsku a tutaj po angielsku.

Można to wyłączyć wybierając to w menu co widać w lewym górnym rogu, a potem już nie ma jak tego odzyskać XD

Nie że jakoś mi na tym specjalnie zależy, bo tylko spowalnia ładowanie i odblokowywanie, ale po prostu ciekawość :D 

Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam :slight_smile:

571a990eced89_Screenshot_2016-04-22-21-4

U mnie na HomTom HT7 pojawiło się to samo.

Też jestem ciekaw skąd to się wzięło.

W każdym razie, po kolejnej aktualizacji firmware, znikło.

Ja to dostałem kiedy wgrałem nowy ROM, z Samunga brandowany na Plusa na niebrandowaną wersję.

Tak czy inaczej, mi znikło kiedy zacząłem coś majstrować przy KingoROOT i SuperSU. Sam nie wiem co. XD