Witam.Dziś zrobiłem formatowanie dysku.Zainstalowałem sterowniki z płyty która został dołączona do karty graficznej.Kiedy włącze gre która wykorzystuje openGL gra się poprostu wyłącza.Albo wyskakuje błąd że coś jest nie tak z aplikacją albo komputer się restartuje i wyskuje potem po w logowaniu się na profil Błąd systemu windows i ma dwie opcje wyślij raport o błędach lub nie wysyłaj.Czy są jakieś sterowniki dobre do tej karty bo szukam już kawałek czasu
Witam,
Również posiadam takowa kartę graficzną ale naszczeście nie miałem z nią problemów. Najlepiej sciągniji njnowsze sterowniki ze strony ATI.
Pozdrawiam
właśnie próbowałem i nic dalej to samo
A co wcześniej ?? To znaczy przed formatem?? Też były problemy?? Majstrowałeś coś przy karcie??
Pozdrawiam
radeon 9550 nie jest najnowsza karta wiec powinno sie do niej sciagac starsze sterowniki bo na najnowszych moga sie właśnie dać takie cuda.
z reguły wszystkie nowe sterowniki wspierają starsze urządzenia, nie wiem dlaczego w ati miało by być inaczej, może to sprawa bardziej związana z DIRECTX
Nic nie majstrowałem przed formatem i miałem to samo.
dorzucam screena co jest nie tak? nawet na orginalnych sterownikach proszę o pomoc