Rady co do GF 7600

mam pytanie do userow gt 7600 co mozecie mi powiedziec o tej grafie warto w nia zainwestowac?? jak wyglada w grach czy da rade ja skrecic czy nie jest za droga jak na swoja wydajnosc i czy nie lepszy jest x1800… za wszelkie odpowiedzi dzieki!!:slight_smile:

Złączono Posta : 28.10.2006 (Sob) 20:28

no i z jakiej stajni najlepiej brac oczywiscie:)

Na PCI-E Galaxy Zalman 7600GS 1.2 ns 256MB DDR3. X1800 jest nieopłacalny lepiej dołożyć i lupić MSI 7900 lub Radeona 1900XT

On niema na mysli GeForce 7600 GS tylko GT

a skoro mowa o dokładaniu to dozbiera do GF 7900 to wtedy lepiej będzie dozbierac do GF 7950 a potem kupic 2 GeForce 7950 GX2 i wpiąc w SLI i tak bez konca wiadomo zawsze lepiej dozbierac i kupic cos lebszego.

Za cene do 700zł ta karta jest najlebsza w grach jest swietna need for speed carbon na max detalach chodzi spokojnie taksamo battlefield 2142 lub call of duty 2.

Od radeona nie jest lebszy ale jesli chcesz go kupic to smiało inwestuj.

W Karcie z Silent Pipe 2 temperatura karty dochodzi do max 48 stopni przy low pracy ale ja mam starą bude i wiatrak mam tylko na procku i w zasiłce a buda otwarta lecz gdybys kupił jakis wiatrak i podczepił pod karte to bys ją nieźle podkręcił.Co do cen to zobacz w jakims sklepie

ja swoją grafe kupiłem w sklepie Bino http://www.bino.pl