Ranga na dobreprogramy.pl

Witam!

Chciałbym się zapytać od ilu postów można zostać moderatorem, a od ilu administratorem. Wiem, że jeszcze muszę “dużo pisać postów”. Wszędzie szukałem i nie mogę znaleźć od ilu postów można nimi zostać.

Pozdrawiam!

:arrow: regulamin-forum-serwisu-dobreprogramy-t210226.html

A co to ma wspólnego z oprogramowaniem?

Administrator i Moderator to nie są rangi dla użytkowników uzyskiwane po osiągnięciu odpowiedniego pułapu licznika postów. To są opiekunowie forum i nie zostaniesz żadnym z nich ot tak. :x

mateusz200 , zacznij od przeczytania regulaminu, tam wszystko jest napisane :wink:

Ale OD ILU Postów. W regulaminie nic nie pisze od ilu postów… #-o

Normalny użytkownik nie może zostać ani modkiem, a ni adminem.

mateusz200 , na moda sobie zasłużyć i to administracja sama wybiera moderację tego forum.

Zrozum - nie ma czegoś takiego “od ilu postów”! Będziesz wyróżniał się aktywnością na forum, Twoje posty będą zgodne z regulaminem oraz ich wartość i treść będzie na wysokim poziomie merytorycznym, to masz szanse być zauważonym przez administratorów forum DP i w przypadku potrzeby wybrania nowego moderatora, Twoja osoba może (ale nie musi) być brana pod uwagę. A to czy postów będziesz miał 500, 1000 czy 5000 nie jest jakimś “progiem” dla tego osiągnięcia. Na pewno dłuższy staż i większa ilość postów może być przydatna bo to znaczy, że znasz dobrze zasady tu panujące.

Dzięki !!

Może - zdarza się to jednak rzadko, raz na kilka lat powoływany jest jeden lub kilku nowych moderatorów. Wbrew pozorom takie duże forum nie potrzebuje wcale wielkiej ich liczby.

Trzeba sobie na też zasłużyć.

Wszystko w temacie zostało już powiedziane i aby uniknąć zbędnych postów, temat zamykam.