Poprzednie rankingi dotyczyły rankingu, ale przy teście 16 M - teraz dajmy prostszą i szybszą wersję testu na obliczanie liczby Pi, która odzwierciedla wydajność naszego procesora w operacjach liczbowych.

Poprzednie rankingi dotyczyły rankingu, ale przy teście 16 M - teraz dajmy prostszą i szybszą wersję testu na obliczanie liczby Pi, która odzwierciedla wydajność naszego procesora w operacjach liczbowych.
Takie łączenie procesorów nie ma sensu. Jedne są bardziej wydajne od innych na samym starcie 
Dobra, zmienię więc na ogólnikowe Intel / AMD
Program obciąża tylko jeden rdzeń CPU
Mam nadzieję, że dobrze to ustawiłem…
Zdaje się, że kolega CrisPL włączył iny test 16M, albo ja coś pokręciłem?
CrisPL pomylił, PW już poszlo o poprawę screenu. 
Aczkolwiek koledze bardzo dziękujemy, że chciało mu się czekać aż 10 minut 
https://dl.dropbox.com/u/1664131/2012-1 … _scrot.png Core 2 Duo E4500 OC 3,57Ghz, CPU-Z nie działa pod Wine, z ciekawości wrzucę później dla porównania wynik z Win, a zna ktoś może natywne SuperPI na Linuxa?
Wszystkie wyniki zaaktualizowane zgodnie z 14:00 24.12.2012. Resztę wyników, gdy już podrzucicie linki, uzupełnię po świętach. Wesołych Świąt!
Hardinfo, ale tam są inne benchmarki.
Swoją drogą ciekawe kto wymyśli coś takiego działającego na wielu wątkach, w końcu mamy XXI wiek.
HyperPi?
Hmm co ciekawe odpalenie pod Wine tego na pewno nie było to obciążenie jednego rdzenia, oba były na jakieś 70%, jutro przeprowadzę dla porównania testy pod Win.