Przede wszystkim musisz wiedzieć, że każdy z Nas na Forum DobreProgramy, poświęca swój czas, aby pomagać innym. Czekaj cierpliwie na instrukcje.
Bardzo ważne, abyś nie uruchamiał/a żadnych programów i nie wykonywał/a innych poleceń niż te, o które poproszę.
Wykonaj wszystkie polecenia, które przedstawię poniżej. Jeśli któreś z nich jest dla Ciebie niezrozumiałe powiadom mnie o tym i nie wykonuj kolejnych kroków.
Powiadomię Cię, gdy Twój komputer będzie bezpieczny i będziesz mógł uruchomić program usuwający pozostałości po programach naprawczych.
Jeśli nie będziesz odpowiadał/a przez 3 dni na moje polecenia, uznam, że nie potrzebujesz więcej pomocy i temat zostanie zamknięty.
Jednocześnie, gdybym Ja nie odpowiadał przez 48 godzin, napisz do mnie na PW z przypomnieniem.
Pobierz ten plik i zapisz w katalogu z FRST, tzn. C:\Users\Pawel.Czerski\Downloads fixlist.txt (2,9 KB) “Plik naprawczy został utworzony tylko dla Ciebie, nie należy go stosować na innym komputerze”
Uruchom FRST i kliknij Napraw, program wyłączy niepotrzebne procesy, zrobi Punkt Przywracania i zacznie pracę.
Jeśli System odzyskał sprawność, zastosuj DelFix Zaznacz Remove disinfection tools i kliknij Run.
Zaznacz post, który rozwiązał Twój problem. Wystarczy jeden