Raz uruchamia a raz nie, strony www w przeglądarce


(Robalqwe) #1

Witam.

Problem wygląda tak:

-włączam np. Mozille lub Explorera, włącza mi stronę główną (mam ustawioną http://www.google.pl) , potem wybieram z 2 inne i następnych nie może znaleźć.

-Wyłączam i włączam ponownie Mozille lub Explorera i nie chce mi załadować już żadnej strony.

Jak uruchomię GG to chodzi przez pewnien czas normalnie a potem znów nie może nic znazleźć.

Logi Hijack THis, Slilent Runner, Gmer (zaznaczone tylko "Usługi" z opcją "pokaż wszystko")


(Robalqwe) #2

Już wcześniej miałem podobny problem i został on rozwiązany- wymagane było usunięcie pewnych wpisów HJ. Teraz tych wpisów nie ma ale inne pewnie generują ten błąd

Komp śmigał długi czas z zainstalowanym Zone Alarmem i Avastem.

Teraz coś przeszkadza.


(Gutek) #3

OT-y kosz. A jak wyłączysz Zone Alarmem jest Ok?

Otwórz Notatnik i wklej w nim to:

Plik >>> Zapisz jako >>> Ustaw rozszerzenie z TXT na Wszystkie pliki >>> zapisz pod nazwą FIX.REG >>> kliknij podwójnie zrobiony plik i potwierdź >>> reset kompa

start>>>wszystkie programy>>>akcesoria>>>narzędzia systemowe>>>zplanowane zadania

EDIT gdbyby nie adam9870

zrób tak:

Odpal GMERa i przejdź do zakładki CMD -> CMD i wklejasz:


(Robalqwe) #4

Dzięki bardzo serdecznie.

Usunąłem zaplanowane zadanie.

Gmer po wklejeniu powyższego cytatu w zakładce CMD i kliknięciu uruchom dał informację że nie usunął ntsrv.exe

Z drugiej strony nie widzę go w poniższym wpisie:


(Gutek) #5

Czy już wszystko działo normalnie? Już powinno być Ok


(Robalqwe) #6

Dzięki.

Z tego co widzę to śmiga prawidłowo

Aż zrobiło mi się ciepło na duchu...

Prawie jak od takiego widoku:

Za duży screen

Pozdrawiam Gutek2222