Wspiera AM3+ więc w przyszłości można wpakować nowsze procki i łatwiej kiedyś będzie ją opchnąć, gdyby była taka potrzeba. Ma USB 3.0, coraz więcej sprzętu ma ten interfejs, a fajnie by było o wiele szybciej kopiować pliki np. za zewnętrznego twardziela, wspiera szybszy RAM, więcej złącz SATA. Nie zapominajmy, że cena nie odbiega aż tak bardzo, nic tylko brać 
W obecnym komputerze i tym, co podałeś szajs zasilacz, słabej firmy który robi palący się ■■■■, lepiej dołożyć i mieć porządny zasilacz, niż trząść portkami gdy będzie się chciało np. wymienić grafikę. Procek X4 955 BE jakby był to ten wybierz, bo różnicy nie ma praktycznie żadnej, wykręcić można do 965, a różnica w cenie z tego co wiem jest.
Zasilacze : XFX Core 450W, OCZ Stealthxstream 500W, Fractal Design Integra 500W - aby mieć zapas mocy np. na mocną grafikę, w przeciwnym wypadku nawet 400W (markowe ofc) starczy, ale różnice nie są kosmiczne i moim zdaniem lepiej wziąć na zapas, żeby np. za rok gdy się będzie chciało coś dokupić nie robić dodatkowych wydatków sobie.
Chłodzenie - SilentiumPC Spartan za 70zł, Fera za 90zł, Fortis za 115zł albo Thermaltake Contac 29 za ok. 120zł - ceny podaję z pamięci, na oko bo sam ostatnio kupowałem (chodziło o cenę i wybrałem Spartana, spadek w porównaniu z BOX na procku z podpisu o 15 stopni więc starczy, cisza dosyć też jest 
Obudowę weź Brutus 410, bo ma dwa wiatraki w zestawie, lepszą blachę, lepszej jakości frontpanel, filtry przeciwkurzowe, zasiłka na dole co polepsza cyrkulację powietrza, gumowe podkładki pod dysk i kilka innych bajerów