Witam, mam problem z kompem bo strasznie mi go muli i jakby tnie. Pomogli mi trochę w dziale Bezpieczeństwo i wysłali tu. Otóż po restarcie kompa po prostu nie chce się ładować system, blokuje się na samym początku tam gdzie jest setup-F2 itd… Potem wyskakuje mi komunikat:
Reboot and Select proper Boot device or insert Boot Media In selected Boot device and prees key_
Nie wiem czy ma to coś wspólnego z przymulaniem mojego kompa i co jest nie tak dodam że po wyłączeniu i włączeniu kompa zaskakuje.
Aha, miałem tez problemy z wgraniem windowsa bo też komp nie chciał chodzić… Kumpel od którego dostałem kompa zmienił coś w biosie w drugiej zakładce z disable na IDE czy jakoś tak i zadziałało. Ja jestem laikiem komputerowym dlatego zwracam się o pomoc do Was może wy będziecie wiedzieć co tu jest grane. Z góry bardzo przepraszam za kłopot i dziękuję.
Zrobiłem jak kazałeś i wyskoczyło mi okno z trybem awaryjnym, awaryjnym z obsługą sieci itd… jak nic nie zrobię to mi robi sie restart i znowu zatrzymuje na początku biosa przy setupF2… i nic.
Kurde a powiedz jeszcze którą opcję formatowania wybrać? tą szybka czy jak? Bo ostatnio nie chciało mi się formatować tą normalną i musiałem szybką. Formatowanie stawało na 47%. Już drugi raz robię tego formata. Za pierwszym było to samo.
P.S nie mam żadnych ważnych rzeczy na tym kompie także robię instalkę bez kopiowania czegoś tam.