Redmi Note 10 5G - program do nagrywania rozmów

Czy możecie polecić sprawdzony program (bo ogólnie polecane na androida nie działają) do nagrywania rozmów telefonicznych dla Redmi Note 10 5G. Próbowałem ACR, Call Recorder i jeszcze dwa inne i niestety jedyne co się uzyska to zapis własnego głosu, całkowicie pominięty rozmówca. Sprawdzałem w necie i więcej zainteresowanych potwierdza moje doświadczenie w tym temacie. Prawdopodobnie ze względów prawnych nie można nagrywać (co nie jest prawdą) i dlatego producenci eliminują tą funkcję która była w starych telefonach dostępna w ramach fabrycznego softu.

Z tego co kojarzę to Xiaomi jako jeden z nielicznych producentów daje nagrywanie rozmów w standardzie, tyle że nie wszystkie regiony i nie wszystkie telefony to wspierają. Sprawdź czy jest w Twoim

Redmi Note 9 ma, 10Pro ma a 10 5G nie ma, przeglądałem już wiele stron, nawet te ENG, niektórzy piszą, że ten model powinien mieć. W ogóle w ustawieniach-> telefon nie ma zakładki „nagrywanie rozmów”, czy „nagrywanie wszystkich rozmów”. Pozostaje tylko zewnętrzna aplikacja ale jw. pisałem nie działa na tym smartfonie. Ktoś sugerował zmianę softu ale tu jestem ostrożny :wink:

Chyba jest szansa że w wersji global będzie ale może lepiej niech wypowie się ktoś kto jest pewien. Dużo zrobiono, żeby tego typu aplikacje nie działały.

Ja nawet zmieniłem region na próbę na Indie, gdzie rzekomo nie ma tych ograniczeń ale i tak nic to nie dało.