Otóż zarejestrowałem się,przyszedł meil ale nie z keyem a z linkiem do ściągnięcia całego Kaspra.I tu moja prośba,czy mógłby ktoś się tam zarejestrować i przetłumaczyć o co chodzi w zwrotnym meilu,czemu nie wysyłają keya tylko cały program?
Jak klikniesz w “Terms and Conditions apply” to są podane warunki. Poniżej masz tłumaczenie tego z translatora, sorry za jakość.
Warunki
Kaspersky ® Bezpieczeństwo Internetu Wolne Przez 180 Dni promowanie jest otwarte do wszystkiego Zjednoczonego Królestwa i mieszkańcy Irlandii lat 18 i, przez kogo uzupełniają formularz rejestracyjny przez wypełnianie wszystkie wymaganych skontaktować się z szczegółami. Nie musisz kupować niczego, by zaciągnąć.
Ta oferta jest tylko otwarta do pierwszy 10,000 zgłaszających rejestracją, które zwracają. Oferta wtedy będzie zastąpiona z Kaspersky ® Bezpieczeństwo Internetu Wolne Przez 60 Dni.
Laboratorium Kaspersky rezerwuje prawo, by zmienić się, zastąpić albo cofnąć promowanie w każdej chwili.
Tylko jedna rejestracja jest pozwolona na gospodarstwie domowym.
Rejestracje przyjąć zagości z na zewnątrz Zjednoczonego Królestwa i Irlandii, jak również te zawierające niekompletne rejestracyjne szczegóły, są automatycznie zwolniony z udziału i nie są wysłany kod aktywacji produktu.
Było to dostępne od 1.08.br. i jak wynika z treści tylko dla 10 tys.użytkowników zamieszkujących ten obszar, więc sądzę, że nie ma sensu zawracać sobie tym głowy bo i tak pewnie dawno już nie jest aktualne.
Spróbuj podać skrzynkę na gmail i jakiś adres z terenu Królestwa, zaznacz też United Kingdom. To musi być, choć nie wykluczam końca promocji. U mnie to zadziałało.
dagro , tylko że w Polsce używanie Kasperskiego na takim kluczu w dalszym ciągu będzie nielegalne. Jak można przeczytać w tłumaczeniu, akcja ta nie jest skierowana dla mieszkańców Polski (tylko dla biednych mieszkańców wysp)
Dokładnie. Lepiej poszukać jakiegoś dystrybutora takiego oprogramowania w polsce i kupić legalną licencję na rok za bodajże 70 zł O wiele taniej niż w sklepach.
Zarejestrowałem się, dostałem zwrotnego meila z linkiem za pomocą którego zainstalowałem kis7.0.0.125en. Podczas instalacji jest opcja wyboru wersji, zaznaczyłem trial i po weryfikacji dostałem automatycznie key na 30 dni. Dodam że jestem w Irlandii i przy rejestracji użyłem meila eircomu. Teraz ciekawi mnie dlaczego 30 a nie 180?
bo trial jest na 30dni. Trzebabyło wybrać wpisz klucz lub coś takiego…
ps: w wersji 6 można było wprowadzić klucz po instalacj triala bez odinstalowywania. Wystarczyło ppm na ikone KIS i wybrać aktywuj lub wprowadż klucz (niepamiętam bo ostatni raz używałem kKIS w grudniu u.b. ale napewno znajdziesz odp. opcje w menu kontextowym kaspra w tray’u. ). Wpisujesz klucz który przyszedł meilem i dajesz aktywuj.
ps2 tylko nie zdziw się jak kaspersky odrzuci klucz…