Rejestracja Kasperskiego!

Witam na tej stronce http://www.kaspersky-labs.co.uk/trials/reg/kis7/ można się zarejestrować i uzyskać legalnie keya na 180 dni,przynajmniej tak mawiają ludzie na forach.

Otóż zarejestrowałem się,przyszedł meil ale nie z keyem a z linkiem do ściągnięcia całego Kaspra.I tu moja prośba,czy mógłby ktoś się tam zarejestrować i przetłumaczyć o co chodzi w zwrotnym meilu,czemu nie wysyłają keya tylko cały program?

Może podaj tu po prostu treść maila? :slight_smile:

Jak klikniesz w “Terms and Conditions apply” to są podane warunki. Poniżej masz tłumaczenie tego z translatora, sorry za jakość.

Warunki

Kaspersky ® Bezpieczeństwo Internetu Wolne Przez 180 Dni promowanie jest otwarte do wszystkiego Zjednoczonego Królestwa i mieszkańcy Irlandii lat 18 i, przez kogo uzupełniają formularz rejestracyjny przez wypełnianie wszystkie wymaganych skontaktować się z szczegółami. Nie musisz kupować niczego, by zaciągnąć.

Ta oferta jest tylko otwarta do pierwszy 10,000 zgłaszających rejestracją, które zwracają. Oferta wtedy będzie zastąpiona z Kaspersky ® Bezpieczeństwo Internetu Wolne Przez 60 Dni.

Laboratorium Kaspersky rezerwuje prawo, by zmienić się, zastąpić albo cofnąć promowanie w każdej chwili.

Tylko jedna rejestracja jest pozwolona na gospodarstwie domowym.

Rejestracje przyjąć zagości z na zewnątrz Zjednoczonego Królestwa i Irlandii, jak również te zawierające niekompletne rejestracyjne szczegóły, są automatycznie zwolniony z udziału i nie są wysłany kod aktywacji produktu.

Było to dostępne od 1.08.br. i jak wynika z treści tylko dla 10 tys.użytkowników zamieszkujących ten obszar, więc sądzę, że nie ma sensu zawracać sobie tym głowy bo i tak pewnie dawno już nie jest aktualne.

Spróbuj podać skrzynkę na gmail i jakiś adres z terenu Królestwa, zaznacz też United Kingdom. To musi być, choć nie wykluczam końca promocji. U mnie to zadziałało.

dagro , tylko że w Polsce używanie Kasperskiego na takim kluczu w dalszym ciągu będzie nielegalne. Jak można przeczytać w tłumaczeniu, akcja ta nie jest skierowana dla mieszkańców Polski (tylko dla biednych mieszkańców wysp)

Dokładnie. Lepiej poszukać jakiegoś dystrybutora takiego oprogramowania w polsce i kupić legalną licencję na rok za bodajże 70 zł :slight_smile: O wiele taniej niż w sklepach.

Oczywiście macie rację jeśli chodzi o legalność takiej rejestracji w Polsce.

Zainteresowany podaje lokalizację w Londynie, stąd moje podejrzenia, ze podał polską skrzynkę i adres.

Zarejestrowałem się, dostałem zwrotnego meila z linkiem za pomocą którego zainstalowałem kis7.0.0.125en. Podczas instalacji jest opcja wyboru wersji, zaznaczyłem trial i po weryfikacji dostałem automatycznie key na 30 dni. Dodam że jestem w Irlandii i przy rejestracji użyłem meila eircomu. Teraz ciekawi mnie dlaczego 30 a nie 180? :slight_smile:

bo trial jest na 30dni. Trzebabyło wybrać wpisz klucz lub coś takiego…

ps: w wersji 6 można było wprowadzić klucz po instalacj triala bez odinstalowywania. Wystarczyło ppm na ikone KIS i wybrać aktywuj lub wprowadż klucz (niepamiętam bo ostatni raz używałem kKIS w grudniu u.b. ale napewno znajdziesz odp. opcje w menu kontextowym kaspra w tray’u. ). Wpisujesz klucz który przyszedł meilem i dajesz aktywuj.

ps2 tylko nie zdziw się jak kaspersky odrzuci klucz…

tylko że nie przyszedł…

to cytat z meila w którym dostałem linka.