Rejestracja - Second Life

Mam pytanie na temat gry Second Life. Czy podczas rejestracji można ominąć sprawdzanie przez PayPal, bo opcja SMS jakoś mi tam nie za ciekawie wygląda, a w PayPal’u niechce się rejestrować.

Podczas rejestracji w Second Life, nie ma żadnego sprawdzania przez PayPal.

Można wykupić owszem Premium Account ale za darmo jest Basic Account.

Podaj linka do strony Second Life.

To ja albo ciemny jestem, albo po prostu nie mam szczęścia… Mógłby się ktoś za mnie zarejestrować? Moje gg:5812405.

Przed napisaniem posta założyem testowe konto w SecondLife. Nie ma w tym nic szczególnego. W trakcie nie miałem żadnego pytania o płatność przez PayPal bądź jakiegoś sms-a.

Poprosiłem cie o podanie linka do strony na której próbujesz się zarejestrować po to, żeby sprawdzić czy nie jest to jakaś fałszywka.

I nie oceniaj siebie tak nisko. Nie chcesz się nauczyć czegoś nowego? Czy to tylko lenistwo? Szczęście w tym przypadku nie ma nic do rzeczy.

Podaj linka, sprawdzę, ty się zarejestrujesz i szafa gra. A jeżeli utkniesz w którymś punkcie to napisz tutaj, popchniemy temat do przodu.

Pozdro :slight_smile:

http://teen.secondlife.com/ wchodzę na tą stronę, wybieram rejestrację, podaje mój mail, nick i datę urodzenia, przechodzę dalej do “select community” i tu jak chcę wybrać coś to na następnej stronie pokazuje mi się że albo muszę mieć 18 lat, albo że niemogę się zarejestrować bo nazwa jest zajęta, albo coś innego. To wracam do “select community”, naciskam “skip this step” i odtąd rejestracja przebiega ponownie, tylko zamiast “select community” mam podać swoje dane personalne, a tu jest cały cyrk z PayPal’em.

Nie wiem już sam. Tutaj :

35439543kn3.th.jpg

wypełnij tylko te pola, które ja wypełniłem. Kod na dole wpisz ze spacją.

Zaznacz Terms of Service i klikasz dalej. Nie ma tutaj żadnego PayPala.

Jak tak zrobisz sprawdź czy dostałeś e-maila.

Klikasz na link aktywujący i logujesz się.

dobra dzięki udało się

ot kosz, na gg nie pomagamy, proszę zainteresowanych o założenie nowych tematów.