Rejestry H-KEY LOCAL

Mam pytanie jak wyczyscic rejestry bo czyscilam komputer programem Ccleaner i na koncu pojawilo sie ze komponent COM WSHC CLSID i problem z ActiveX/COM COM SpyDoctor…

co mam z tym zrobic tylko bardzo prosze kto ma cierpliwosc opisac mi to gdzie jest ActiveX bo ten program SpyDoctor instalowalam ostatnio a nie moge go znalezc w kluczach wchodzac przez start/regedit. w ktorym kluczu to jest?

http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=509&t=29

jak na razie ten program mnie nie zawiódł…

Nic nie musisz szukać - CCleaner w opcji Problemy - Skanuj by znależć problemy - wyszukał już zbędne wpisy, i tylko od Ciebie zależy czy je usuniesz - usuwając je masz możność zapisania kopii bezpieczeństwa w lokalizacji przez Ciebie wskazanej - zapisujesz , usuwasz i po jakimś czasie, gdy nie zauważysz nic niepokojącego - (ja nigdy nic takiego w trakcie używania CCleanera nie zauważyłem) usuwasz kopię - taki sam dylemat będziesz miała używając każdego innego softu do czyszczenia rejestru - ale każdy z nich opcjonalnie tworzy kopię bezpieczeństwa…

Pozdrawiam

sniper00 dzieki za link juz to sciagalam ale nie chce mi tego zainstalowac

a teraz to juz nawet moich dokumentow nie moge otworzyc :frowning: :-x :evil: :roll: :!: !!

Czy aktywny jest prawy przycisk myszy ?

Zobacz może

PULPIT NIE DZIAłA, nie można nic zrobić na pulpicie

Pozdrawiam

Start >> Wyszukaj >>Pliki i foldery >> shell32.dll

Powinien być w tej lokalizacji C:\WINDOWS\system32

:slight_smile:

Leon$ no i jest w windows/system pisze rozszerzenie aplikacji i o co chodzi??

Czy to jest \system czy \system32

czy szukałaś shell32.dll czy shell.dll

:cry:

Leon$ dziekuje za pomoc juz mi wszystko dziala wystarczylo to pierwsze