Kupiłam buty na Allegro i okazały się o co najmniej rozmiar za duże. Przed zakupem dzwoniłam do sprzedawcy (nie odpisywał na “pytanie do sprzedającego”), bo przy każdym rozmiarze była podana długość wkładki i rozbieżność pomiędzy rozmiarem a odpowiadającą mu wkładką była bardzo duża. Sprzedawca powiedział, że faktycznie jest taka rozbieżność i mam się kierować długością wkładki. Jednak okazało się, że w zakupionym rozmiarze wkładka w rzeczywistości jest o centymetr dłuższa niż podano. Zadzwoniłam i kazał mi odesłać te buty, powiedział że zwróci mi za przesyłkę i za darmo przyśle mniejszy rozmiar. Nie chciałam załatwiać tego tak tylko “na gębę”, więc postanowiłam założyć dyskusję na Allegro. Opcji “reklamacja” w szczegółach zakupu niestety nie ma. Tak więc kliknęłam w “Otwórz dyskusję…”, opisałam problem i kliknęłam “Wyślij”. Ku mojemu zdumieniu nie wyświetlił się żaden komunikat potwierdzający założenie dyskusji, nie dostałam też żadnego maila z potwierdzeniem i żadnej notki o jej założeniu w szczegółach zakupu. Nie wiem, co o tym myśleć? Ktokolwiek korzystał tu z tej opcji? Nie wiem, czy ta dyskusja w ogóle została założona, czy wysłała się gdzieś w eter czy co
I gdzie mam jej teraz szukać?
1 polubienie
Allegro:
Gdzie znajdę swoje Dyskusje?
Informacje o Twoich Dyskusjach znajdziesz w zakładce Dyskusje
Nie ma jej tam. Wygląda, że wysłała się gdzieś w kosmos. Wysłałam już ponownie i teraz dopiero mi się wyświetliło potwierdzenie. Co za daremna strona 
1 polubienie