1.No wiec ostatio mam problem ze komputer mi sie resetuje, myslelem ze cos znow z kablami w domu lecz to nie to.Dzisiaj dopiero zauwazylem ze Jak laduje system to pisze
“Overclocking Failed! Please enter Setup to re-configure your System.”
taki blad wyskakuje i zawsze jak rusze myszka jak sieladuje 2 strona kompa gdy go wlacze t reset robi ;/
Co to jest wogole te Overclocking i jak przywrocic do ladu kompa ;/
2.W speedfanie sprawdzalem CPU usage to jest najczesciej 0,1% a nagle skaczedo 20,40,50,80,90 % a wczesniej tak nei bylo ;/
3.Komputer: Windows XP Prof
Pentium 4 2.80 ghz ( ASUS )
Ram 512
ATI Radeon 9550
czytalem takie wypowiedzi na niektorych forach
Jak tam pisze to tylko przedluza czas o 1-2 ;/
a ja chcem zeby wogole nei bylo resetow.
Przeczytalem taki post na jednym z forum.Ostatnio wlasnie wylaczalem z wtyczki kabel bo mam zamiar pojechac gdzies i nie chce zostawiac zasilacza poldaczonego bo u mnie niedawno siadlo gniazdko i malo brakowalo aby przewody sie nei pospalaly w domu ;/.I mam tutakie pytanie
Czy to wlasnie te odlaczanie to spowodowalo ?
Ale jesli nie wylaczam zasilacza od kompa to jakim cudem sam sie resetuje i czemu sie resetuje zawsze kiedy rusze myszka przy ladowaniu systemu?
Taaaak czytalem to ale ani w zab tego nie rozumiem
Hhehehe Jesli mozecie to podajcie jakie mozliwosci toja sprawdze ;pBoja nie wiem co moze byc przyczyna tego:(
acha tylko ze tu tego co pisal tam to jakby chyba komp sie nei wylacza tylko komunikat wyskakuje a u mnie reset do tego
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@EDIT@@@@@@@@@@@@@@
Wlasnie psrawdzalem BIOSA jak wchodze w Power–>APM Configuration to tam jest to wlasnie AC loss i ponizej PS2 mouse i keyboard i internet i wszystko na Disabled( tak powinno byc ?) I jeszcze jakies tam music cos tam to jest disabled