Reset laptopa - brak wysokiej temperatury

Witam wszystkim.
Od jakiegoś czasu zauważyłem, że laptop HP 350 sam mi się restartuje. Kiedyś jak grałem przez około 2 godziny w Wolfa New Order czułem, że komputer się troszkę grzeje, ale mam podkładkę chłodzącą także nic się nie działo. Ostatnio to już nie ma mowy o graniu (nie chce aby to zabrzmiało, że używam laptopa tylko do jednego), ale komputer potrafi się zrestartować nawet przy używaniu jedynie przeglądarki (np. zrobił tak 5 minut temu). Dotknąłem jego obudowy czy wentylacji i była normalnej temperatury (tak przynajmniej mi się wydaje). Zainstalowałem CoreTempa i wrzucam Państwu screena jak to wygląda. 

Mam nadzieję, że ktoś będzie mógł mi doradzić co mogę zrobić, boję się tego, że komputer może się zepsuć, a jutro wylatuję do UK do pracy i chciałem troszkę w wolnym czasie po programować. Z góry dzięki!

Bez tytułu.png

sprawdz temeratury na occt podczas obciążenia i dodatkowo sprawdz dysk bo możliwe że pojawia się jakiś BSOD i nastepuje auto restart  :)

Czasami może być taki problem że mostek północny się grzeje a nie zawsze ma on czujnik temp :slight_smile:

Olej na razie temperatury, skoncentruj się na stanie dysku i ewentualnych błędach w Podglądzie Zdarzeń Systemowych,