Restart komputera po włączeniu gry/programu

Witam. Mam problem, po wgraniu Windy jeszcze raz, zainstalowałem sterowniki. Najpierw do płyty głównej (VIA KT600) a potem, do grafiki.

I problem jest w tym, że powłączeniu byle jakiej gry/programu następuje restart kompuera. Aktualizacja sterownika nic nie dala, a z płyty, ktora mam to samo sie dzieje. Prosze o pomoc. z gory dzieki

Zainstaluj jeszcze DirectX. Co do sterowników do karty graficznej to mógłbyś napisać jaki dokładnie masz model i jakie sterowniki wgrałeś ? Może poprostu wgrałeś nieodpowiednią wersję.

Directxa mam, a wgralem 2:

VIA Hyperion Pro V 510 A

VIA 4 in1

i chodzi mi o drivery do płyty głównej! !!

W panelu sterowania > system > zaawansowane > uruchamianie i odzyskiwanie > odptasz > automatycznie uruchom ponownie.

Spowoduj restart. Jak wyskoczy blue ekran to odczytaj kod błędu i szczegóły pod nim i przepisz.

No to jedziemy z koksem, powiem, że dla mnie to tylko bełkot, aby skontaktować się z producentem :!:

I to wszystko oprócz bełkotu i rad, aby się skontaktować z producentem, jak myśle, podałem najważniejsze informacje. THX

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=76390

Odinstaluj stery od grafy tym i zapodaj nowe/inne.

dzieki qrczak, ale rozwiązałem problem, musiałem wszystko odinstalowac i zainstalowac jeszcze raz :o :-x