). Teraz gdy włączam komputer zaraz następuje restart i tak w kółko. Dodam, że tryb awaryjny nie działa (też następuje restart podczas ładowania). Nie wyskakują żadne BSOD-Y. Nie mam pojęcia co teraz zrobić. Mam na komputerze wiele danych potrzebnych mi do pracy. Jak przywrócić system spowrotem do działania, może ktoś wie jak mi pomóc i obejść się bez formata?
Włóż płytę Windowsa i uruchom konsolę odzyskiwania, wpisz komendę “chkdsk c: /F /R” może coś to da, a najlepiej jakbyś wymienił pliki z pod system32\config tj SYSTEM, SOFTWARE, SAM, DEFAULT, SECURITY. Zamienne znajdują się pod ukrytym folderem na dysku C: System Volumine Information. Tu masz opisane http://www.searchengines.pl/index.php?showtopic=14270 pod hasłem “Przywracanie uszkodzonego rejestru”
temat: “Windows nie może startować: Automatyczny restart” jest to właśnie mój problem lecz nie wiem jak użyć tego polecenia bo wyskakuje że “system nie może odnaleźć określonego pliku lub katalogu”
Problem rozwiązałem instalując system na nowo. Wszystkie próby naprawy oraz wasze porady zawiodły niestety. Mimo wszystko dziękuję wszystkim za pomoc i zainteresowanie moim problemem. Pozdrawiam