Restart Systemu Windows Xp

Witam. Widziałem podobne problemy lecz mój się różni trochę od reszty. Tak jak w nazwie. W czym problem dokładniej. Wszystko ładuje się bez problemów aż do momentu glównego ekranu. Po czym pokazuje się niebieski ekran (podejrzewam że zrzucanie pamięci) niestety pokazany jest on przez pół sekundy tak więc nie mam możliwości uchwycenia tego. Po czym samoczynny restart pc i tak w kółko. Odyskiwanie systemu odpada ponieważ nie mogę wejść, wejście przez tryb awaryjny kończy sie tak samo. Niestety zostawiłem moją płytkę z Win xp w Polsce. Niewiem czy jest możliwość pobrania instalki win. Szukalem troche na google lecz nie znalazlem nic konkretnego. Byłbym wdzieczny za jaka kolwiek wskazówkę jakiś odnośnik czy też link. Posiadam orginalny klucz do Win wiec myśle że to by wystarczyło. Nie mam zbytnio czasu na szukanie (praca) . Dzieki za poswiecenie czasu i czekam na odp.

Z byle jakich torrentow sobie pobierz obraz płyty windowsa jeśli masz oryginalny klucz to ci poleci :slight_smile: tylko pobierz wersje taka jaka posiadasz klucz jeśli miałeś wina z sp2 to takiego musisz mieć jeśli sp3 to z takim packiem.

Tak też zrobię pewnie tylko zna ktoś jakąś strone bezpłatna? Ponieważ przebywam za granicą i raz już próbowałem sie zarejestrowac wysłalem smsa itp lecz na nr zagraniczne chyba nie dochodzą kody

PW sprawdź

Temat do zamknięcia :slight_smile: