Restarty komputera

Komputer mi sie ciagle restartuje przy prawie każdej grze. Moge grac tylko w OTS, przy kliencie 7.6 a przy najnowszym 7.8 to mi sie restartuje. Tak samo jest przy CS. Jak sformatowalem kompa to se wgralem cs’a i na poczatku dzialal 3 godziny a potem zacinal sie komp lub restartowal po 5 minutach:/ Mam Duegon Kepeer 2 i bardzo chce w niego pograc ale niemoge bo komp mi sie restartuje tez:( formatow juz chyba 6 zrobilem. Mam win XP. I co najdziwniejsze gdy mi sie zatnie to musze kilkanascie razy restartowac zeby wreszcie sie uruchomil. Zatnie sie to restartuje i… sie niewlacza. restartuje jeszcze raz i zaskakuje i na poczatku pojawia sie taki bialy napis zdazylem przepisac tylko jedno zdanie:

Wlacza sie normalnie i przy tym jak idzie ta kreska(niewiem jak to nazwac:/ zacina sie najczesciej. tylko 2 razy z 200 prob udalo mi sie wlaczyc kompa gdy byl ten bialy napis. po kilkunastu restartnieciach kompa wresdzcie niepojawia sie ten napis i komp sie wlacza. przed chwilka znow mi sie zaciol jak robilem chkdsk i pojawil sie podczas tego ladowania windowsa niebieski ekran i na nim pisalo takie cos:

Zrestartowalem kompa niezalapal zrestartowalem znow i zalapal i znow potem niebieski ekran wyskoczyl tlyko tym razem cos innego pisalo

Zrestartowalem jeszcze raz i chyba sie uruchomil juz niepamietam.

Pomoze mi ktos?? Wirusy to chyba niesa mam panda antywirusa od wczoraj(antywira niemialem przez 7 miechow bo brat uwazal ze niepotrzebny) i okazalo sie ze mialem 3 wirusy W32/jeefo.A i nadal niewiem czy te wirusy sa grozne czy nie?? czy ten wirus mogl mi tak roz****ć kompa???

mógł

To moze wklej loga z hijackthis :? bo rzeczywiscie to moze byc jakis wirus :? .

na dobrą sprawę to większość wirusów typu W32 może zdezorganizować system, jeśli rzecz jasną nie ma regularnej kontroli i usuwania badziewi

hmm… Raczej to nie jest wirus bo mam ten sam problem. Mam od nowa wgranego windowsa i też gdy gram w jakąkolwiek grę zacina sie komp, wyłącza sie monitor i nie idzie go uruchomić… Bez resetowania kompa sie nie obędzie…

prosze bardzo to jest to co mi wyskoczylo z tego h…

Teraz mam zamiar zainstalowac jeszcze raz windowsa moze bede mogl wgrac wreszcie sterowniki do karty dzwiekowej bo ebz dzwieku jest okropnie:p

Ip owie mi ktoś od czego sa te wirusy W32/jeefo.A?? co one robia i takie tam bo niemoglem znalezc nigdzie o tym tlyko o jakis innych W32(troszke mi to przypomina W11:P)

Tutaj jest z tego h… po formacie. Dzwiek mi wreszcie dziala:D:D

Złączono Posta : 28.08.2006 (Pon) 18:27

prosze odpowiedzcie bo mam juz tego dosyc:(

Złączono Posta : 28.08.2006 (Pon) 22:12

mozliwe ze to przegrzanie niewiem powiedzcie mi czy te temperatury sa dobre. Takie sa gdy nic na kompie nierobie mam wlaczone tylko ten program DC++ i jedna strone internetowa. jaka jest temperatura gdy gram niewiem bo niewiem jak sprawdzic.

Mozliwe ze to sie procesor przegrzewa bo ma najwieksza temperature a 50 stopni to jest dość dużo.