RO-red orchestra. Gra się wyłącza


(Porchekarera) #1

Witam.

Tak jak w temacie gra się wyłancza co jakiś czas a dokładnie 5-10 min i tak w kółko. Gra kiedyś na full detalach prawie i rozdziałce 1152x864 chodziła płynnie teraz wszystko na niskich i rozdziałka 800x600 może detale większe ale nie sprawdzałem. I wyskakuje błąd

http://c.wrzuta.pl/wi19410/f89a1b7c001a ... Inul4&ft=f

Jak mogę temu zaradzić zależy mi na pograniu przynajmniej w najniższych detalach. Stery od grafy najnowsze.

nvidia gforce fx 5200

amd athlon XP 2500+ 1.84@1.85Ghz ;D

1gbram

Poprawione http://www.wrzuta.pl/obraz/gT17q78YEq/dseresad


(Art20 2007) #2

link niedziała


(Porchekarera) #3

Teraz to jedynie na server się podłącze i już wywala ekran miga raz zgasnął tak jakby i znowu ten błąd. Właśnie zaktualizowałem directx i to samo. Wszystko na najniższych detalach. Bardzo proszę o pomoc.


(patrx95) #4

spróbuj zmniejszyć całkowicie OC procesora i karty graficznej i sprawdź czy będzie się wyłączać

dodatkowo sprawdź temperatury przez Everest Ultimate Edition


(Porchekarera) #5

Temp wporządku. Hmmm nie pamientam dokładnie ale jak grałem rok temu mnożnik miałem na 100 ale to i tak nie ma rużnicy raczej bo nadal jak miałem 100 to 2 raz instalowałem też gorzej szło.... Zmienie na 100 to może bedzie ok to już dopiero będzie..

Log z Combofix... ostatnio miałem niby jakieś wiry

http://www.wklejto.pl/11184


(huber2t) #6

start>>uruchom>>>cmd

sc stop ZDCndis5

sc delete ZDCndis5

po każdej linijce enter

usuń ręcznie folder C: \Qoobox , usuń instalkę Combofix z dysku.

Przeczyść komputer Ccleanerem

Wykonaj optymalizację autostartu

Wyłącz i włącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach. Instrukcja

Przeskanuj obszar całego komputera http://www.kaspersky.pl/virusscanner.html (uruchom przez IE) Daj raport z niego na forum

lub

Dr.WEB CureIt!