Przewiń scrollem do “Rockstar Social Club” :
Ale to głupie. Piszę na samym początku że jesteś zalogowany a później wyskakuje że musisz być zalogowany żeby grać.
A może zaktualizuj GTA V do najnowszej wersji bo widzę na filmiku że gra nie jest zaktualizowana ( w nowszej wersji nie ma tego).
Gta mam aktualne,najnowszą wersję
Grasz na ruskim kluczu poprzez VPN?
Nie mam vpn.
I mam polski klucz.
To czemu wsio masz pisane cyrylicą?
Nie ma czego? Panelu w grze? Jest, bo sam ostatnio grałem w najnowszej aktualizacji i wszystko było.
Obstawiam problem z Rockstar Social Club. Ten potworek to masa problemów i wymagany byłby reinstall + biblioteki .NET i VC++. Strasznie to czułe jest na tego typu braki.
Windows początkowo zainstalowałem po rosyjsku wraz ze steam, jednak potem zdecydowałem zmienić język na angielski by mieć cortanę steama zostawiłem po rosyjsku.
Nie chodzi mi o “panel w grze”.
Ano to tak samo jak ja gram i wszystko jest ok. W starszych wersjach gry były podobne problemy, choć nie u wszystkich. Jeśli ma aktualne launcher Social Club i grę to jakaś czarna magia lub przez to że zmienił język w Window’sa choć to nie ma sensu.
Spróbowałem uruchomić grę w oryginalnym języku systemu to jest wtedy to samo.
No to reinstall samego social club + instalacja .NET i VC++. Jak już masz powyższe to deinstalacja i instalacja z Windows Update - taka instalacja jest pewniejsza niż ściąganie tego z sieci.
Po reinstalacji Social Club , .NET Framework i VC++ dalej to samo
Takie pytanie, gdzie obecnie się znajdujesz? Pytam, bo nie wiem czy jakaś geoblokada się nie uaktywniła, bo np masz klucz na Polskę, a znajdujesz się gdzie indziej. Też takie kwiatki się dzieją.
Kolejna rzecz, to czy możesz zalogować się do social club tutaj:
https://signin.rockstargames.com/signin/user-form?cid=socialclub
No i spróbuj wylogować się z Social Club w grze, a potem zaloguj się ponownie, bo z tego co widzę gra wyrzuca, że jesteś zalogowany, po czym robi sobie jakieś jaja i twierdzi, że jednak nie.
EDIT:
Sprawdziłem i działa więc to nie problem Rockstara.
Jeszcze pokombinuj z zaporą
Twój panel dziwnie wygląda poza tym, bo w pierwszej karcie nia masz czegoś takiego jak automatyczne logowanie.
To pewnie problem w tym ze masz Windows 10 z którym są wieczne problemy wienc zainstaluj Windows 7 Nie pozalujesz .
Po wylączeniu Windows Defender Firewall tak to wygląda po odpaleniu się okienka Social Club do “zalogowania się”:
To pewnie problem w tym ze masz Windows 10 z którym są wieczne problemy wienc zainstaluj Windows 7 Nie pozalujesz .
Ale głupoty piszesz. Mam W10 i u mnie wsio działa. Mam co prawda wersję Steam free, ale Social Club ten sam.
@qa3259154 coś dalej blokuje Ci dostęp fo leci Social Club. Jak znajdę na jakim porcie i z jakim adresem sie łączy to zobaczymy czy w ogole Twój komputer może się łączyć.
Na laptopie miałem zainstalowany początkowo Windows 10 którego nienawidzę bo ma Telemetrie i niefajny wygląd, to jeszcze nie działają na nim stare gry i programy i dlatego zalecam siódemkę.
Nienawidze Windows 7.
Poza tym, nie dziala na nim najnowszy sprzet.
Sprawdziłem i prawda jest taka że gra uważa że ją kupiłem i każe się aktywować na nowo jak wpisalem tam swój klucz to pojawiło się że jest już w użyciu.