Rockstar Games Social Club failed to initialize. Error code 1014

Właśnie instaluje aktualizacje.

Po reinstalacji Social Club , .NET Framework i VC++ dalej to samo :frowning:

Takie pytanie, gdzie obecnie się znajdujesz? Pytam, bo nie wiem czy jakaś geoblokada się nie uaktywniła, bo np masz klucz na Polskę, a znajdujesz się gdzie indziej. Też takie kwiatki się dzieją.

Kolejna rzecz, to czy możesz zalogować się do social club tutaj:

https://signin.rockstargames.com/signin/user-form?cid=socialclub

No i spróbuj wylogować się z Social Club w grze, a potem zaloguj się ponownie, bo z tego co widzę gra wyrzuca, że jesteś zalogowany, po czym robi sobie jakieś jaja i twierdzi, że jednak nie.

EDIT:

Sprawdziłem i działa więc to nie problem Rockstara.

Jeszcze pokombinuj z zaporą

Twój panel dziwnie wygląda poza tym, bo w pierwszej karcie nia masz czegoś takiego jak automatyczne logowanie.

To pewnie problem w tym ze masz Windows 10 z którym są wieczne problemy wienc zainstaluj Windows 7 Nie pozalujesz .

Po wylączeniu Windows Defender Firewall tak to wygląda po odpaleniu się okienka Social Club do “zalogowania się”:

To pewnie problem w tym ze masz Windows 10 z którym są wieczne problemy wienc zainstaluj Windows 7 Nie pozalujesz .

Ale głupoty piszesz. Mam W10 i u mnie wsio działa. Mam co prawda wersję Steam free, ale Social Club ten sam.

@qa3259154 coś dalej blokuje Ci dostęp fo leci Social Club. Jak znajdę na jakim porcie i z jakim adresem sie łączy to zobaczymy czy w ogole Twój komputer może się łączyć.

Na laptopie miałem zainstalowany początkowo Windows 10 którego nienawidzę bo ma Telemetrie i niefajny wygląd, to jeszcze nie działają na nim stare gry i programy i dlatego zalecam siódemkę.

Nienawidze Windows 7.
Poza tym, nie dziala na nim najnowszy sprzet.

Sprawdziłem i prawda jest taka że gra uważa że ją kupiłem i każe się aktywować na nowo jak wpisalem tam swój klucz to pojawiło się że jest już w użyciu.