Witam wszystkich! Mam problem z restartujacym sie kompem (blue screen kiedy to zaladauje mi sie mapa w call of duty 1 (0x00000050 + nvmini.sys)) i komp sie restartuje.
Ostatnio chodzil bardzo dobrze lecz ostatnio po instalacji kilku programow z plyt da sie odczuc wyrazne spowolnienie systemu, do tego dziwne wydarzenia (jak np nie moge sie polaczyc z serverem warcraft 3 bo pisze ze mam inna wersje gry, a mam taka jaka trzeba do tego gralem na niej z pol roku :shock: )
PS ostatnio (tydzien temu) dolozylem +1gb ram, ale odrazu pisze: ram sprawdzona, memtest tez nic nie wykryl, tydzien chodzil komp bez problemow.
Następnie wykonaj pełne skanowanie tym programem: MBAM
Przeskanuj tym komputer: CCleaner (Oczyść także rejestr oraz wejdź w zakładkę ‘Narzędzia’ >> ‘Przywracanie systemu’ i usuń wszystko oprócz pierwszego.)
Następnie przeskanuj tym komputer i usuń wszystko: Odkurzacz
Przeskanuj tym komputer: CCleaner (Oczyść także rejestr oraz wejdź w zakładkę ‘Narzędzia’ >> ‘Przywracanie systemu’ i usuń wszystko oprócz pierwszego.)
zapisz jako CFScript.txt (zapisz by ikonka CFScript.txt była obok ikonki ComboFix.exe) >> Przeciągnij i upuść ikonkę CFScript.txt na ikonkę ComboFix.exe
ATTRIB -S -H -R -A c:\windows\linkinfo.dll >> Enter
ATTRIB -S -H -R -A c:\windows\system32\linkinfo.dll >> Enter
ATTRIB -S -H -R -A C:\WINDOWS\system32\drivers\nvmini.sys >> Enter
Otwórz notatnik i wklej
zapisz jako CFScript.txt (zapisz by ikonka CFScript.txt była obok ikonki ComboFix.exe) >> Przeciągnij i upuść ikonkę CFScript.txt na ikonkę ComboFix.exe