Cześć. Zakupiłem tydzień temu router linksysa WAG200G i męczyłem się z jego konfiguracją. Niestety ni jak się dał skonfigurować. Postanowiłem, że go odeślę i jak zwrócą mi kasę to kupię jakiś inny. Nie jakiś super nowoczesny jak np. ten liksys był tylko taki że tak napiszę skromny Wszyscy mówią, że kup ten droższy i firmowy z liksysa, będzie łatwa instalacja i konfiguracja. Parę moich znajomych np. ma livebox’a wszyscy piszą, że jest słaby i do d***, ale nie mieli z nim większych problemów. Dla mnie kupno livebox’a mija się jednak z celem bo chyba wychodzi koło 130zł za dzierżawę. Zastanawiałem się, żeby kupić coś prostego coś generalnie pod Neo. LINK
TP-Link TD-8910G - nie jest drogi prosty w konfiguracji i działa bez problemowo pod neostradą.
No tak. postanowiłem zainwestować w coś tańszego ale nie koniecznie gorszego. Jednak ten linksys to był nie wypał. :lol:
Takie coś tak? LINK
Ja mam tego linksysa WAG200G. Konfiguracja zajęła ze 20 minut. Wystarczy dokładnie czytać co pisze do kreatorze.
ja kupiłem AR-904u z ASMAX i jestem zadowolony.łatwa instalacja z ustawieniami tez nie ma problemów :twisted:
TAK
:x
Trzeba było po prostu poprosić na forum o pomoc w konfiguracji (lub kontynuować ten temat) i było by ok
To, że ktoś nie umie obsługiwać się sprzętem to nie znaczy że on jest do d… :roll:
wacek4 , Czy ja napisałem, że on jest do d**y? Linksys próbował także skonfigurować mój znajomy spec od takich rzeczy. Próbował wszystkiego co możliwe, ale nic nie działało.
No to kupiłem ten routerek Mam nadzieję, że teraz nie będzie problemów z configiem.