Router do neostrady

Cześć. Zakupiłem tydzień temu router linksysa WAG200G i męczyłem się z jego konfiguracją. Niestety ni jak się dał skonfigurować. Postanowiłem, że go odeślę i jak zwrócą mi kasę to kupię jakiś inny. Nie jakiś super nowoczesny jak np. ten liksys był tylko taki że tak napiszę skromny :slight_smile: Wszyscy mówią, że kup ten droższy i firmowy z liksysa, będzie łatwa instalacja i konfiguracja. Parę moich znajomych np. ma livebox’a wszyscy piszą, że jest słaby i do d***, ale nie mieli z nim większych problemów. Dla mnie kupno livebox’a mija się jednak z celem bo chyba wychodzi koło 130zł za dzierżawę. Zastanawiałem się, żeby kupić coś prostego coś generalnie pod Neo. LINK

TP-Link TD-8910G - nie jest drogi prosty w konfiguracji i działa bez problemowo pod neostradą.

No tak. postanowiłem zainwestować w coś tańszego ale nie koniecznie gorszego. Jednak ten linksys to był nie wypał. :lol:

Takie coś tak? LINK

Ja mam tego linksysa WAG200G. Konfiguracja zajęła ze 20 minut. Wystarczy dokładnie czytać co pisze do kreatorze.

ja kupiłem AR-904u z ASMAX i jestem zadowolony.łatwa instalacja z ustawieniami tez nie ma problemów :twisted:

TAK

:x

Trzeba było po prostu poprosić na forum o pomoc w konfiguracji (lub kontynuować ten temat) i było by ok

To, że ktoś nie umie obsługiwać się sprzętem to nie znaczy że on jest do d… :roll:

wacek4 , Czy ja napisałem, że on jest do d**y? Linksys próbował także skonfigurować mój znajomy spec od takich rzeczy. Próbował wszystkiego co możliwe, ale nic nie działało.

No to kupiłem ten routerek :slight_smile: Mam nadzieję, że teraz nie będzie problemów z configiem.