Po pewnym czasie grania po prostu rozłącza mnie z serwerem. Dzieje się tak w np. lolu, serwerach społeczności w csie, war thunder i pewnie jeszcze wiele innych gier ale tego nie miałem okazji zobaczyć. Problem nie występuje w destiny 2 i oficjalnych serwerach csa. Aktualizowałem wszystkie sterowniki, resetowałem router kilkukrotnie, przepinałem nawet kabel z jednego wyjścia ethernet do drugiego. Mogę coś z tym zrobić czy zostaje mi tylko kontakt z dostawcą?
Możliwe, że dostawca, ale powiedz jeszcze czy odpalasz gry z jakiejś platformy typu steam?
ze steama
A możesz spróbować odpalić grę bezpośrednio z folderu z wyłączonym steamem? Prawym myszy na skrócie na pulpicie, otwórz lokalizację pliku i stamtąd.
nie da się, nie jest to zwykły skrót tylko skrót internetowy, adres url to steam://rungameid/730 (w przypadku csa)
a kiedy próbuję odpalić jakąkolwiek grę z lokalnych plików gry pojawia się error “FATAL ERROR: Failed to connect with local Steam Client process! (dalej są tylko instrukcje jak sprawdzić akutalizację steama)”