Rozłączanie internetu

Witam,czasem bez przyczyny odłącza mi neta (mam neostrade , bez aplikacji neo tylko AutoConnect) być może to jakiś syf na kompie :

nie znam się za bardzo na logach ale widze że nie masz antyvira ani firewalla

firewalla mam systemowego i mi starczy :]

odpowiem ci tak jakiś miesiąc temu nudzilo mi się bardzo wiec zainstalowałem sobie vmware i odpaliłem na nim windowsa korzystałem z niego przez 4 dni bez żadnych zabezpieczeń i wyglądało ze wszystko jest w porządku dopuki nie spojrzałem na wykorzystanie łacza caly czas cos wysyłał i odbierał wrzuciłem mu antyvirka który wykrył 7 virusów potem atyspyware wykrył 5 zagrozen wnioski wyciagnij sam

OT-y kosz

Logi czyste, daj jeszcze log z Combofix

gutek chlopie przez te twoje combofix to malo co zawalu nie dostalem , musialem przywrocic system zeby bylo tak jak wczoraj , net mi sie wylaczal 3 minuty po restarcie “windows host public generic 32” sie pojawialo , kiedys tez to mialem ale wlaczylem windowsowy firewall i pomagalo a teraz to nawet firewalla wlaczyc nie moglem m wogole kompozycja pulpitu padla tez , ale juz chyba ok jest po przywroceniu , a tu masz te cholerne logi

Otwórz Notatnik i wklej w nim to:

Plik >>> Zapisz jako >>> Ustaw rozszerzenie z TXT na Wszystkie pliki >>> zapisz pod nazwą FIX.REG >>> kliknij podwójnie zrobiony plik i potwierdź >>> reset kompa

Gdyby nie Combo nie pozbylbyś sie syfu :wink:

ale ja chyba nie usunalem , jak zrobilem przywracanie systemu …

a to co mam wkleić to co to jest ?? znowu beda takie problemy jak przy combo ?

Zobacz czy masz te pliki, jak są usuń

usunięte …

ponawiam pytanie

Jeżeli usunięte o już Ok :wink: