Witam. Podłączyłem pod swoj komputer monitor LG 22 cale i gdy ustawił mi rozdzielczość to miałem rozmazane literki w sensie jak mam np moj komputer to trudno było to przeczytać bo były zniekształcone. ale wydaje mi sie ze to nie problem w monitorze bo jak podłączyłem pod inny komputer to działało normalnie a pyzatym kiedyś juz miałem ten sam monitor na moim komputerze i działało. Wiec nei wiem co robić;/
JA mam podobny problem, a może nie. Zmieniłem kartę graficzną z “dziadka” na nowszą i po wymianie tekst , czcionka, litery są lekko rozmazane. Sprawdziłem tu podane zalecenia i to nie pomaga. Co tu może być źle? KArta z gforce 8500 na ati radeon HD 6700
KURCZE, monitor mam nowy, menu po polsku- M2280D LG, to może być sprawa monitora, ale ja niestety nazbyt tępy jestem. Na dodatek sterowników nvidii z apletu dodaj\usuń nie mogę się pozbyć, pomimo usunięcia z rejestru. Wielkie dzięki za pomoc. Ale co ja z tą ostrością mam zrobić w ustawieniach monitora, skoro wszystko było ok do momentu wymiany karty graficznej