Witam, mam takie pytanko.
Zawsze jak się kopiuje pliki to pojawia się okienko:

Ja lubię mieć zawsze ważne informacje widoczne i muszę klikać na więcej informacji.
Czy da się zmienić coś w rejestrach tak aby zawsze domyślnie się rozwijało to okienko?

Dziękuje za odpowiedzi.
Nie da się tego zrobić, ale chyba od jednego kliknięcia na , więcej informacji , nic Ci się nie stanie 
niby nie tylko poco klikać? skoro może da się to na stale włączyć.
Agaton
(Agatonster)
kamil004 ,
Proszę poprawić pisownię w tytule tematu i w opisie problemu. W celu edycji swojego posta proszę skorzystać z przycisku Edytuj.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.
Edmunt
(Edmunt)
A nie lepiej skorzystać z TotalCommander’a ?

Czas jak i prędkość kopiowania jest podana zawsze 
Pablo55
(Pawbrotm)
Tylko może nie wszyscy chcą instalować zbędny program, by kopiować pliki, bo Windowsowy Explorer im wystarcza.
Nawet nie o to chodzi, ale prościej przeciągnąć pliki z okienka do okienka niż wybierać w TC foldery na których chcę aktualnie pracować.
Tak jak w temacie interesuje mnie problem o który pytam, nie interesują mnie zewnętrzne programy.
PS. Nienawidzę polskich znaków, ale poprawiłem poprzednie posty.
anczorek
(Smokucmoku)
kamil004. zawsze mozesz zastąpić standardowy ekran kopiowania jakimś alternatywnym oferowanym przez alternatywny soft np. TeraCopy.
teoretycznie tak ale praktycznie nie.
dlaczego?
otoz dlatego:

tak samo sie dzieje przy totalCopy tez dodaja sie 2 funkcje do tego samego, a ja nie lubie miec 20 opcji do tego samego.
wiec powstaje pytanie czy da sie jakos skasowac menu kopiowania zbedne z rejestrow
PS w totalcopy mam mozliwosc ograniczania transferu wiec nawet jest chyba lepszy
slax
(Slawo9416)
no to u mnie po 20 razach zrobiło się że mi widać więcej informacji