No w sumie źle mówię sorry XD ja miałem też tyle tych gier pościąganych więc
Mnie w tą “burzę mózgów” nie wciągaj Ja tu wpadłem tylko po gitarę
Jakieś potwierdzenie tej głupiej i kretyńskiej tezy ?
Nie
Mam wrażenie, że zaraz będziecie dyskutować o tym, że Ziemia jest płaska.
No trochę to tak wygląda, co ciekawe ten pomysł też ma swoich wyznawców… ech.
Ściągnięcie?
Czy raczej udostępnianie?
Jestem posiadaczem Windows 10- jak dla mnie jest tak sobie : RTM tylko z drobnymi łatkami czasami większymi aktualizacjami .
I złego słowa nie powiem nt Windowsa 7 - to samo , obie systemy są najlepsze i stabilne jak się o nie dba .
Windows 10 najnowszej aktualizacji najlepiej działa na obecnych procesorach Intel i AMD 7 generacji ( Kaby Lake i Summit Ridge ).
W kolejnych latach pojawiania się nowych podzespołów już tylko Windows 10 będzie na nich działać i uruchamiać się w najnowszych laptopach i ultralaptopach nawet hybrydach czy ARM’owych Tabletów PC .
PS : happyyear1231 - Ustawieniach jest aplet " Prywatność " jak jest u Ciebie jest ustawione czy było tam nie ruszane od początku instalacji Windy 10 to zalecam wyłączyć , na jakim koncie jesteś zalogowany na lokalnym czy na koncie Microsoft , u mnie jest wszystko wyłączone i jakoś z tym żyję tylko mi Zezwolenie od reklam w aplikacjach muszę mieć włączone jak to wyłączę to mi identyfikator za przeproszeniem "wysadzi się w powietrze " .
PS2 : Ja jako użytkownik systemu od Google 'a tez jestem śledzony i jakoś mi nikt tutaj nie nasyła na mnie służby itd , Apple tez szpiegują i nikt nie narzeka nawet żaden użytkownik nadgryzionego jabłuszka , nawet portale randkowe proszą o adres zamieszkania ,e-maile i miasto rodzinne i inne preferencje ,w społecznościowych portalach jak Facebook lub Twitter tez tu jest to samo tylko inną metodą założenia konta jak np .zakładasz konto i masz wszystko OK zaznaczasz regulamin i wysyłasz dane do Facebooka - musisz potwierdzić e-mailem a potem zapisują się to na serwerach Facebook lub Twitter- ID ,zdjęcie lub brak- konto użytkownika po zaakceptowaniu e-mailem można korzystać ich usług na stałe .
XDD Hah
Mam wrazenie, że strasznie chcesz dostac miano trola tego forum.