Kilka osób zwróciło uwagę na to, że na wortalu przydałaby się bardziej precyzyjna wyszukiwarka. Moja propozycja to Google, jednak można zdefiniować własną wyszukiwarkę. Oczywiście, modyfikacji można dokonać za pomocą skryptu UserJS, podobnie jak w przypadku poprawki dla forum.
Aby osiągnąć podany efekt we własnej przeglądarce (obsługiwane: Opera i Firefox), należy skorzystać ze skryptu UserJS. W przypadku przeglądarki Firefox konieczna będzie instalacja dodatku Greasemonkey oraz zmiana rozszerzenia pliku ze skryptem z .js na .user.js. W Operze natomiast nie ma takiej potrzeby.
Naprawdę, nie rozumiem twojego problemu… skoro skrypt nie jest ci potrzebny, to dlaczego musisz to kilkakrotnie powtarzać w temacie? Aczkolwiek możliwe, że nie po prostu nie rozumiesz idei działania UserJS.
Napisałem dla siebie, bo nie mam ochoty wpisywać za każdym razem długiego zapytania do Google. Jeśli ktoś skorzysta, to proszę bardzo, ale nie mam zamiaru nikomu udowadniać, że jest przydatny. Tym bardziej, że to kilka prostych linijek kodu.
Ależ ja nie mam żadnego problemu. Uzupełniam tylko Twoja wypowiedź, że to co mam zrobić jakimś tam skryptem mogę zrobić przy pomocy prostej komendy i bez żadnego kombinowania
podobnie mysle tyle że jak by co to lepszym wyjściem była by wyszuiwarka z programu AdSense, dokłądnie nie wiem jak sie “fachowo” nazywa, ale chodzi o fakt zarobku pieniędzy przez vortal gdy ktoś skożysta z wyszukiwarki i kliknie na płatna reklame w wynikach wyszukiwania, zawsze jakaś dodatkowa alternatywa, na dodatek pozyteczna