[rozwiązany] Komentarze fb na stronie: jak je moderować?

Czy ma ktoś nieco szerszą wiedzę, jak poprawnie ustawić komentarze fb na stronie tak, aby działały bez zarzutu?

Mam coś takiego:

• kod, służący do łączenia się z usługą fb

(function(d, s, id) {

var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];

if (d.getElementById(id)) return;

js = d.createElement(s); js.id = id;

js.src = "//connect.facebook.net/pl_PL/all.js#xfbml=1&appId={TUTAJ_ID_APLIKACJI}";

fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);

}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

• następnie pod każdym artykułem/wpisem:

[/code] Teoretycznie powinienem mieć możliwość moderacji za pomocą tego linku: http://www.developers.facebook.com/tools/comments , jednak po dodaniu komentarza na stronie (wszystko ładnie się zapisuje i komentarz jest widoczny) nie mam żadnej informacji o nowym komentarzu w narzędziach dla developera fb (link powyżej). Kompletnie tak jakby nic się nie działo, zero, null. Rozgryzł to ktoś? A może jest osoba, która ma podobny problem? Może to po ich stronie coś szwankuje? Z góry dzięki za odpowiedź. – Dodane 11.05.2013 (So) 12:51 – Problem rozwiązany: - zmieniłem położenie

[code]

który początkowo znajdował się na końcu , a teraz znajduje się na samym początku. Do tego dodałem drugi taki sam div, tuż przed komentarzami do wpisu/artykułu. (to chyba była przyczyna, ale nie pytajcie mnie dlaczego, bo nie mam pojęcia :))