Ruszająca tabela


(Patrol) #1

Menu:

Strona Główna

O fundacji

Galeria

Kontakt

<?

switch ($_GET['go'])

{

case 1:

default:

include ("stronaglowna.php");

break;

case 2:

include("ofundacji.php");

break;

case 3:

include ("galeria.php");

break;

case 4:

include("kontakt.php");

break;

}

?>


(Maniooo666) #2

Witam,

Ustalić na sztywno szerokość całej tabeli oraz komórek.

Poza tym czemu ustaliłeś szerokość wiersza na większą wartość niż zawierającej go tabeli?

Szerokość ustalaj dla tabeli jako całości i komórek, wierszem nie.

I nie budować layoutu na tabelach, nie ma takiej potrzeby.

I powiedz mi, co to jest to :o :

Poczytaj:

http://pl2.php.net/switch


(Patrol) #3

hehe. Nie wiem

A jak ustalić te sztywne tabele?


(Maniooo666) #4

Tak jak napisałem:

Czyli:

| Komórka 1 | Komórka 2 |

[/code]

U Ciebie problem stanowią różne rozmiary obrazków w topie.

Albo zrób je w jednym rozmiarze, albo ustal tak jak wyżej rozmiar komórki, która je zawiera.

Oczywiście wymiar tej komórki musi być co najmniej taki, jak największego obrazka,

zaś sam obrazek powinien być pozycjonowany do środka.


(adpawl) #5

...


(Patrol) #6

<?php

$fp = fopen("admin/1-1.txt", "a");

fputs($fp,date('d.m.Y H:i:s').'

'.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'

'.$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'].'

');

fclose($fp);

?>

Menu:

Strona Główna

O fundacji

Galeria

Kontakt

<?

switch ($_GET['go'])

{

case 1:

default:

include ("stronaglowna.php");

break;

case 2:

include("ofundacji.php");

break;

case 3:

include ("galeria.php");

break;

case 4:

include("kontakt.php");

break;

}

?>


(_mnich) #7