Witajcie, od pewnego czasu mój Google Chrome zachowuje się dziwnie. Otóż od jakiegoś czasu strony internetowe zaczynają ,skakać", ,rwać się" w ułamkach sekund przesuwają się w dół i w górę. I to na SAM dół strony. Najczęściej dzieje się to, gdy chcę przesunąć kółeczkiem u myszki stronę w dół. Stąd wcześniej myślałem, że to po prostu moja myszka, jej kółeczko jest nieco popsute. Czasem strona całkiem ,znika" na kilka sekund, to zazwyczaj, gdy oglądam filmiki na YT, być może ze względu na lag komputera.
Próbowałem odpalić Firefoxa, ale nie testowałem go jeszcze dość długo. Zauważyłem na nim natomiast dziwny błąd, który to polegał na tym, że gdy odpaliłem filmik z YT na pełnym ekranie, to w pewnym momencie wideo ,rwało się", ,skakało’’. Czy w podobny sposób? Ciężko powiedzieć, bo zdarzyło się tylko raz. (licząc w momencie pisania tematu).
Nie mogę jednoznacznie określić, czy występuje to na obu przeglądarkach, stąd potestuję teraz Firefoksa. Cóż polecacie zrobić? W dodatkach nie widzę nic podejrzanego, przynajmniej w tych włączonych. Czy może być to wina jakiegoś złośliwego programu? Czy to możliwe, że jest to wina mojej myszki? Cóż, jej ,zepsucie" polega na tym, że czasami, gdy kręcę kółeczkiem ,do góry", o jeden stopień, to zamiast tego strona idzie o dwa stopnie w dół. Ale wątpię, by była na tyle zepsuta, by powodować takie, instant przesuwanie strony na sam dół. Cóż o tym myślicie?
A ja potestuję Firefoxa…