"s" czasem działa i czasem nie działa...!

Ostatni kiedy zacząłem grać w Pixelmony (Pokemony w Minecraft) zauważyłem, że s czasem działa, a czasem nie działa. W innych miejscach jak przeglądarka i Wyzukaj w Windowsie jest to samo. Wszędzie to nie działa. Używam Ctrl + C i Ctrl + V, aby wpisywać ‘s’. Pisząc to zauważyłem, że też nie działa mi lewy alt. Mam na mysli, że nie nie mogę używać tego aby wpisać ‘ć’ ‘ż’ ‘ź’ ‘ó’, dlatego używam alt gr. Z alt jest tak, że on wsm mi działa w przeglądarce, działa tak, że mogę tym przechodzić na inne rzeczy tak jak Tab i tylko tyle mogę robić z alt. Proszę Pomóżcie!

Może switch (przełącznik) w klawiaturze padl. Jaka klawiatura - chyba, że to laptop.

rozkręcić i wyczyścić. Jak nie umiesz/nie da się to chociaż sprężonym powietrzem przedmuchać. W szczelinach między klawiszami sporo odpadków może się zgromadzić, a nieraz nawet coś się tam potrafi zaląc… Wyczyszczenie może (nie musi, jeśli to jednak awaria) pomóc.

Bo tak lewy alt działa, czyli że nie działa do wpisywania „ś”, „ć” itp.

Co do samej litery „s”, to jak najbardziej może to być uszkodzenie klawiatury.

Można też użyć klawiatury ekranowej.

Sprawdź po odinstalowaniu Minecraft, jak się naprawi to mod do gry nie jest zamykany z zamknięciem gry i przejmuje akcje klawiatury (coś jak dawny Prosiak).

mam klawiaturę w laptopie

To nic nie zmienia. Klawiatura, to klawiatura.
Jak masz inną, zewnętrzną na USB, to podłącz i sprawdź na niej.

próbowałem teraz i nic nie dało

To błędnie uznałeś że mod do MC rozwala ją (prędzej twoja frustracja jak walisz w klawiaturę podczas grania w MC).