Hej,
jaracie się Gwiezdnymi Wojnami i wszystkim co z tym związane?
Bo ja tak:D
Teraz właśnie wychodzi kolekcja z Sokołem Millenium z De Agostini, mam już komiksy z różnych wydawnictw, figurki, zbierałem też maski, ale oddałem bratu.
Można jeszcze coś kolekcjonować?
Sokoła z Lego nie chcę, choć kiedyś rozważałem:D Ale wolę cierpliwie zbudować swojego Falcona:)
Live long and Prosper 
Nikt nie pogada o Gwiezdnych Wojnach?
Ta seria zeszła na psy od czasów nowej trylogii. Zresztą starych filmów też fanem nie jestem - dla mnie to zbyt familijne i naiwne science-fiction.
W sumie to pierwszy raz spotykam się z taką opinią.^
Star Wars to klasyk nad klasykami jeśli chodzi o sci- fi, ale rozumiem - przecież nie wszystko musi się wszystkim podobać:d
Januszek, takich list w necie są setki:D
Każdy może sobie stworzyć sam taką listę, ranking… Klasykiem będzie zarówno pozycja pierwsza w takich rankingach, ale także i 25;)
To tak samo jak z polskimi filmami, mówi się: Psy to klasyk, Dzień Świra to klasyk, Sami Swoi- klasyk…itd, itd. Na pewno wiesz o co mi chodzi:d
Ok, pokaż 5 konkretnych z tych setek 
Jestem fanem, co rok w kinie i nowy sezon na blu-ray. Chociaz w domu jak to poraz n-ty oglądam to zasypiam bo wiem co bedzie 
Plotka: podobno Finn z Poe mają mieć jakiś homoseksualny motyw w IX epizodzie. 
Ciekawostka: kampania gierki SW: Battlefront 2 jest oficjalnie uznana za kanoniczną, dzieje się w trakcie i po VI epizodzie.
Ja zasnąłem w kinie, na premierze “Mrocznego Widma”, z łokcia dostałem wtedy bo chrapałem 
Widać, że wciągneło ciebie 
To fantastyka, moze chłopy urodzą dziecko 
Ten irytujący wyścig latade na pustyni przespałem 
To najfajniejsze w całej tej czesci 
Poza tematem ja przespałem połowe Władcy pierścieni powrót króla w kinie, ale nie chrapałem tylko męczyłem ramię kolezanki
Wytrzymałą ciężar, moze nie chciałąbyś suką z piosenki Nykiel 
Ale to się kupy nie trzymało bo dzieciak okazał się być jakimś supermega mechanikiem oraz jeszcze bardziej supermega piloto-kierowcą. A to bez sensu bo jako spłodzony przez midichloriany superbohater powinien konkurentów z trasy spychać mrugnięciem powiek 
To byłoby nudne, a on się miał uczyć z tego korzystac. Ty jak się urodzisz nie umiesz sobie tyłka podcierac, ktoś musi cię tego nauczyć, a nie masz mocy, że mrugniesz okiem i nie musisz strzelac klocka bo klocek już jestw. kiblu

O, dokładnie tak powinno być, że na początku to nie On używa mocy ale chaos 
Mi sie podobało jak Obi-Wan macha reką, a tego stworka fruwającego to nie rusza 
Cyrkowe sztuczki Jedi