Samsung A5 2017 błąd uwierzytelnienia

Witam mam problem z wi fi w telefonie samsung A 5 2017 cały czas mi rozlancza moje domowe wi fi wyskakuje błąd uwierzytelnienia dodam że w domu mam router Netis dziękuję za każdą porade

Najszybciej będzie jak użyjesz WPS do sparowania urządzeń. Trudno stwierdzić, czy to kwestia złego przypisania IP czy też masz filtrowanie MAC na urządzeniu lub po prostu w przepisywanym ręcznie haśle dostępowym jest literówka.

Inne urządzenia też się rozłączają? Jeśli nie, to spróbuj najpierw zrestartować (uruchomić ponownie) router. Możesz rozłączyć zasilanie, jeśli nie masz dostępu do configu. Jeżeli restart routera nie pomoże, to spróbuj zapomnieć (usunąć sieć z telefonu) i ponownie wpisać hasło. Jeśli i to nie pomoże, to może być coś nie tak z modułem WI-FI ew. softem. Spróbuj i napisz na forum. Jaki konkretnie model routera od Netisa posiadasz? Zazwyczaj jest to napisane na naklejce na spodzie urządzenia.

JEDEN PROBLEM = JEDEN WĄTEK. Scaliłem odpowiedzi.

Niestety tylko mój telefon rozlancza inne działają bez zarzutów wszystko to co radziliscie było robione bez skutku model routera to Netis WF 2419D