Witam! Mam do sprzedania laptopa ( dokladnie takiego: http://www.x-kom.pl/p/152536-notebook-laptop-15-6-samsung-a…# ), laptop jest uzywany lekko ponad rok, jest w stanie idealnym! Problemem jest fakt, że padł mi w nim dysk - ale uwaga, laptop ma jeszcze gwarancje, więc kupujący zaoszczędzi kupując go odemnie taniej ze względu na usterkę a oddając go na gwarancję gdzie usterkę naprawią za darmo Emotikon wink Sprzedaję bo nie korzystam, a kaska by się przydała Emotikon wink Ze względu na nietypową ofertę, nie wstawiam zdjęć. Proszę więc zainteresowanych o kontakt.(tam podeślę zdjecia i dokladne info) Cena to około 2000 (odpowiadam na każdą propozycję Emotikon smile ) do negocjacji + torba na laptopa gratis (uzywana raptem 5ciokrotnie) Emotikon smile Dziękuje i czekam na ewentualne propozycje. PS. Jak widać laptop ma świetne parametry techniczne, polecam. (Info dla graczy: nie ma gry która na nim nie pójdzie). PS 2. Dorzucam oryginalna płytkę windowsa 7
Za 2000 można kupić i7 4gen, 8GB RAM, 750GB dysk (sprawny) i grafa 740M. Toshiba serii L50 dokładnie z 8.1 Pro, gwarancja do końca tego roku.
W takim razie jaką cenę proponujesz?
To już zależy ile kupiec zaproponuje, chciałem tylko napisać, że za 2000 można kupić lepszy i w pełni sprawny sprzęt.
Ok, w takim razie mówię do wszystkich: rozpatruję każdą cenową propozycję Dostalem propozycje 1700 złotych na innym forum, ale gościa interesuje tylko odbiór osobisty w Warszawie, do Warszawy mam 520 km, wiec odpada.