Samsung C3050 - problem z internetem

Witam. Ostatnio chciałem się pobawić internetem GPRS w tel. Samsunga C3050. Tak więc zamówiłem sobie jakiś tam pakiet internetowy od mojego operatora. Wstukałem sobie adres google.pl i wszystko ładnie działa… Ale po chwili zrobiła się całkiem biała strona. I nic zupełnie nie ma. I tak jest teraz za każdym razem jak włączę przeglądarkę. Na jaką stronę bym nie wszedł - wszędzie jest biała strona! Dlaczego tak jest? Czy ktoś może spotkał się już z takim problemem? Proszę o pomoc!

@edit

właśnie wszedłem na stronę konfiguracyjną u mojego operatora i ustawiłem ten internet niby tak jak powinien być ustawiony (ustawilem DNS’y itp). Teraz gdy włącze jakas strone to wczytuje się coś jednak wyskakuje po chwili komunikat “brak pamięci”. Nie rozumiem… Jak brak pamięci? Raczej to jest nie możliwe. Po 1 mam dużo miejsca na telefonie, poza tym mam kartę pamięci na której również jest miejsce…

Jak rozumiem wchodziłeś na www poprzez wbudowaną w telefon przeglądarkę. Ściągnij więc Operę Mini 6.1 (albo jakimś sposobem swoją standardową przeglądarką albo poprzez komputer i potem kablem na tel), wpisz odpowiednie ustawienia internetu operatora do telefonu i zastosuj ją do aplikacji java (m.in. do Opery). Operatorzy oferują też auto-konfigurator poprzez swoje www.