Hej pomożecie mi wybrać telefon? Zastanawiam sie nad samsung l760 lub samsung e9oo i se k750i. …:: Z góry dzięki ::…
ja bym wolał soniaka k750i jest spoko ale to już stary model ten nowy co teraz wyszedł k550i jest spoko i ma takie same funkcje
Polecam K750i, mam go od półtorej roku i jestem z niego bardzo zadowolony! Jak na telefon to robi super fotki (przy dobrym oświetleniu) A tego samsunga ma znajomy i nie poleca… Zresztą tak naprawdę na dzień dzisiejszy to chyba tylko NOKIA i SE robią porządne telefony i może Motorola (ale menu w motoroli to tragedia) #-o K550i jest fajny, ma ciut większy ekran niż K750i i lekkie zmiany w menu względem K750, ale fotki są lepsze z K750i i joystick jest wygodniejszy.
ale to tylko taka moja prywatna opinia… :scrambleup:
E900 sprzedałem pare dni temu na allegro, spodziewałem się po tym modelu czegos lepszego, foty robi takie sobie ;/, ale dzwięk …fle, mi się go nie miło słuchało.
mam od niedawna Samsunga L760 i neis to naprawdę niezły sprzęcik, funkje ma w większości takie same jak SE k750 + UMTS
Fotki sa lepszej jakości niż w k750
muzyka na stamdartowych słuchwakach brzmi gorzej na Samsungu, słuchawki trochę źle leżą w uszach, ale się można przyzwyczaić.
U mnei w rodzinie większośc osób ma Samsungi i sam kiedyś miałem (potem był bardzo fajny SE k300) i teraz powrót do Samsunga w sumei z konieczności ale jestem zadowolony
Samusng E900 wg. producenta ma:
-
wyświetlacz: 256 tys kolorow! (niestety ale jakos tego nie widac…)
-
64 MP3 - porażka.
Mi Samsung bardziej odpowiada
Samsung ma minus o ktorym zapomniałem, dla fanów gier JAVA wgrywanie ich wymaga specjalnych środów, dośc prostych no ale nie jest to tak ptoste jak wgrywanie choćby piosenek.