Ja uważam, że ten telefon nie ma nic ciekawego - brak systemu - więc praktycznie zerowe możliwości rozszerzania funkcjonalności, klawiatura sprzętowa jest niewygodna - za małe klawisze, brak Wi-Fi i UMTS - nie nadaje się więc do Internetu. Zdecydowanie odradzam.
Wymagam w komórce dobrego odtwarzacza muzyki, gniazda na mini jack, możliwości wgrania różnorodnych aplikacji, przeglądania internetu w możliwie jak najwygodniejszy sposób (duży, czytelny wyświetlacz) oraz oczekuję dobrej jakości wykonania nie tylko bydowy ale i wykonania OS’a…
A w tej chwili posiadam SE W800i ale to już staruszek i myślę nad czymś z dotykowym ekranem oraz QWERTY, wpadł mi w oko HTC Hermes (SPV M3100) ale trudno znaleźć egzemplarz w dobrym stanie, ma bardzo dobry system i silne parametry nawet jak na dzisiejsze standardy…
z kartą micro SD 2 giga na której jest wiele różnych gier i aplikacji w tym dwie poziome i z 200 dotykowych pionowych
Polecam zależy mi aby sprzedać
karta w zestawie
Stan BdB
na ekranie nie ma rys
– Dodane 15.04.2011 (Pt) 18:15 –
Zapomniałem
do telefonu dorzucam rysik
normalnie nie do znalezienia ale znalazłem i kupiłem
Smyczka rysika zakończona imitacją wtyczki jack 3,5mm - zapewnia to możliwość wpięcia rysika pod wejście słuchawkowe Jack 3,5mm telefonu/Samsung delphi