Samsung Delphi - Co o nim sądzicie? Jakie ma możliwości?

Witam…

Przymierzam się do kupna Samsunga Delphi w MixPlus’ie i jestem ciekaw jakie są wasze opinie na temat tego telefonu… Czy sprawuje się dobrze ??

Jakie rzeczy są na plus w tym telefonie i jakie są jego minusy??

Oraz w jakie aplikacje , gry lub patche mógłbym wyposażyć ten telefon by umilał mi zycie…

Babę sobie znajdź, to fajnie umila życie :slight_smile:

Ja uważam, że ten telefon nie ma nic ciekawego - brak systemu - więc praktycznie zerowe możliwości rozszerzania funkcjonalności, klawiatura sprzętowa jest niewygodna - za małe klawisze, brak Wi-Fi i UMTS - nie nadaje się więc do Internetu. Zdecydowanie odradzam.

Ale nie ma innych sensownych propozycji od Plusa w ich ofercie a mi zależy na telefonie tanim i w miarę dobrym…

I nie zależy mi na szybkim internecie bo w mojej miejscowości jest tylko EDGE, ale brak WiFi jest największą jego bolączką…

Poza tym z tego co słyszałem to ludzie nie narzekają na QWERTY w tym telefonie…

@ undefinedman

W jaki sposób można zainstalować w tym telefonie system Bada ??

A mie sie podoba…

System mam w komputerze, wiec na komorce to nie jest priorytet.

Jesli jestes zorientowany w komorkach to powiem Tobie tak:

DELPHI to to samo co AVILA, ale z wysuwana klawiaturą QWERTY oraz gorszym aparatem.

A czego wymagasz od komorki? Co teraz posiadasz?

Wymagam w komórce dobrego odtwarzacza muzyki, gniazda na mini jack, możliwości wgrania różnorodnych aplikacji, przeglądania internetu w możliwie jak najwygodniejszy sposób (duży, czytelny wyświetlacz) oraz oczekuję dobrej jakości wykonania nie tylko bydowy ale i wykonania OS’a…

A w tej chwili posiadam SE W800i ale to już staruszek i myślę nad czymś z dotykowym ekranem oraz QWERTY, wpadł mi w oko HTC Hermes (SPV M3100) ale trudno znaleźć egzemplarz w dobrym stanie, ma bardzo dobry system i silne parametry nawet jak na dzisiejsze standardy…

Samsung delphi jest super

Chętnie sprzedam

Cena do uzgodnienia e-mail krz163@gmail.com

telefon posiadam dwa miesiące

z kartą micro SD 2 giga na której jest wiele różnych gier i aplikacji w tym dwie poziome i z 200 dotykowych pionowych

Polecam zależy mi aby sprzedać

karta w zestawie

Stan BdB

na ekranie nie ma rys

Dodane 15.04.2011 (Pt) 18:15

Zapomniałem

do telefonu dorzucam rysik

normalnie nie do znalezienia ale znalazłem i kupiłem

Smyczka rysika zakończona imitacją wtyczki jack 3,5mm - zapewnia to możliwość wpięcia rysika pod wejście słuchawkowe Jack 3,5mm telefonu/Samsung delphi

kolor rysika czarny

Dodane 15.04.2011 (Pt) 18:16

e-mail krz163@gmail.com