Witam, tak jak w temacie mam problem z zainstalowaniem Gadu Gadu na telefonie Samsung E250. Próbowałem już dwóch sposobów, wysyłając smsy o treści GGJ na numer 7136 no i niestety nie przychodzą mi smsy zwrotne :-(, również próbowałem w telefonie wchodzić na stronę www.m.gadu-gadu.pl ale też nie pomogło wyskoczył błąd instalacji. Proszę o pomoc.
Miałem kiedyś Samsunga E250 i żadnych problemów z instalacją nie miałem.Instalkę gg na telefon zrzucasz i instalujesz.
No to chyba jesteś cudotwórcą . E250 nie zainstaluje Javy bez internetu lub kombinacji z paroma programami / nieopłacalne przy dzisiejszych cenach transferu/
Nie nie żadnym cudotwórcą nie jestem.Po prostu mówię jak miałem w swoim przypadku.Pierwsze co to dobrze skonfigurowany internet wchodzisz w ten link http://mobilne.gadu-gadu.pl/ na swoim telefonie,wybierasz model telefonu i w Twoim przypadku to będzie Java to też tam chyba musisz wybrać(dawno to robiłem i do końca nie pamiętam). Ceny za przesył kb też nie są aż takie tragiczne.
Ale czytając to co napisałeś na początku to może masz siec która nie obsługuje gg ??
zawsze możesz pobrać za darmo inspiro - pobierasz bezpośrednio z przeglądarki telefonu i sama ci się instaluje