Samsung E250 - problem z kartą pamięci

Mam pytanie.Mam samsunga e250 karte kingston 512mb.Wszystko działa pieknie.Tylko gdy podłączam telefon do kabla to ładuje mi baterie.CZY TO JEST NORMALNE??? :o :o :o

jak najbardziej

podlaczam kabel usb do samsunga E250 i lipa.na win xp jest giara.co mam zrobic.odpowiedź: “zmien sobie win” nie wchodzi w gre :mrgreen: :mrgreen:

poszukaj sterowników do win 98

Witam. mam problem z wyslaniem wiadomosci e mail z tego telefonu. po wybraniu wyslij- zamist wyslac pokazuje mi komunikat: emial bląd wysylki. co robic?:frowning:

siemka mam trochę głupi problem a mianowicie mam karte pamięci i gdy wkładam ją do telefonu ona natychmiast wyskakuje pomimo “zatyczki” co zrobić? czy u was jest tak samo?

witam mam problem co do zaistalowania gier (na e250)… nie mam karty MicroSD ale miejsce jak najbardziej jest… chodzi mi o to… gdy wysylam sobie gre z kompa do telefonu to mimo tego ze jest miejsce i wszystko pieknie fajnie , to nie moge jej zainstalowac (nie ma takiej opcji do wyboru) :? pomoze ktos? jak ktos ma jakis pomysl to piszcie na gg 6051229.

Z gory dzieki

Siemka mam taka sprawe kupiłem karte pamieci kingston technology do samsunga e250 wszystko jest w porzadku sciagłem ze stronki samsunga sterowniki wykrywa mi karte na telefonie i niby jest ok ale nie wiem jak mam wrzucic do niego nutki tzn bezposrednio na karte pamieci za kazdy razem co prubuje to wgrywa mi sie ale do folderu miusic tzn ze wejdzie mi jedna nutka i musze ja przeniesc do karty mamieci po czym wymazac i moge wrzucac nastepna nutke jest to straszna monotonia bardzo prosze pomuzcie mi :frowning: do jakiego folderu mam wrzucac nutki zeby były odrazu w karcie pamieci zebym nie musiał wrzucac pojedynczo tylko naprzykład odrazu 20 prozba pomuzcie :frowning: :frowning: :frowning: ![-o<

Damiankrk , Menu->Ustawienia->telefon->Ustawienia USB->Pamięć Masowa

Dzieki wielkie za pomoc wreszcie bede mógł słuchac nutek i wrzucac je bez zadnych problemów :slight_smile:

jeszcze raz dzieki wielkie :lol:

Ja mam D600E i miałem to że komputer mi nie wykrywał karty pamieci ale przełączylem na pamiec masową w telefonie i mi chodzi :slight_smile: tzn. działa :slight_smile: normalnie

Mam pytanie. Gdzie włożyć karte pamięci Kingston 1GB do komutera? Dodam że mam tez adapter do tej karty.

Bardzo prosze o pomoc! !!

Mam pytanie. Gdzie włożyć karte pamięci Kingston 1GB do komutera? Dodam że mam tez adapter do tej karty.

Bardzo prosze o pomoc! !!

No to zależy czy masz czynik kart pamięci…

:frowning:

hey!

mam 2gigową kartę pamięci, ale jak ją wkładam do telefonu i wybieram menu karty pamięci pokazuje mi się czy chcę ją sformatować a gdy dam ok wyskakuje błąd…

sprawdałam tą kartę w innym samsungu E250-wtedy telefon całkiem się zawiesza, dopóki nie wyciągnę karty…

wcześniej miałam kartę 1GB i nie było problemów…

jeśli ktoś wie coś na ten temat proszę odpisać ( najlepiej na e-maila sylwia014sp@wp.pl )

z góry dzieki

Mam identyczny problem tylko z telefonem samsung D600.

Kupiłem dziś kartę:

http://sklep.vobis.pl/oferta/akcesoria_do_telefonow_i_smartphone/karty_pamieci/888612_sandisk_microsd_2gb_trans_flas.aspx

Próbowałem zamienić tryb USB na pamięć masową i wtedy sformatować z pomocą komputera, niestety: włóż dysk do stacji dysków przy komendzie formatuj.

Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem?

O ile mi wiadomo to E250 obsługuje karty max. do 1 GB choć nawet i z tymi jest problem gdy są już zapełnione.

siema!

Mam kartę pamięci microSD 512MB kingstona.Mój telefon widzi kartę lecz nie mogę na nią nic wrzucić a gdy próbuje na nią wejść z telefonu- wyskakuje mi ,Niedozwolone".

PS: Nie posiadam kabla USB :confused: z kompem łączę się tylko przez Bluetooth

Z góry dzięki za pomoc :wink:

Hej

Ja mam taki problem, że mój laptop nie może wykryć karty pamięci z telefonum, a mam Samsung E250 i karta pamięci microSD 1 gb. Co mam zrobić , żeby mój komputer wykrył ją. Mam oprogramowanie do samsunga ale on też nie wykrywa karty.

Proszę o pomoc.

Z góry dzięki.