Haha. 64 MB? Może 64 bajtów?
iPhone 4? Ja pisałem o 4S, no ale pewnie dla Ciebie 4S i 4 to to samo, bo wyglądają podobnie. ;D
Jak na razie to ja musze poprawiać Ciebie “ekspertko”
Wiesz czemu Samsung jest liderem? Bo sprzedaje telefony pokroju Galaxy Mini/Young. Samsung się dorobił na zetafonach-zamulaczach. Porównajmy sprzedaż SGSów do iPhonów i nagle się okazuje, że Apple wygrywa.
Konwersja filmów? Znowu muszę Ciebie poprawiać, a miało być na odwrót 
Ściągam film, potem darmowego iMedia Player, wrzucam przez WiFi do iPhone’a (bez iTunes, można poprzez przeglądarkę) i odtwarzam. Problem? Można nawet wrzucić napisy i je odtworzy. Nie ośmieszaj się.
Wad SGSów jest cała masa. Najgorsze, które do dzisiaj potrafią dopiec to: przegrzewanie się, nierównomiernie podświetlony wyświetlacz, źle sprasowana obudowa, wypalanie się belki na ekranie, zrywanie połączeń i battery drain.
Zresztą, czytaj sobie sama:
http://forum.android.com.pl/f191/wady-s … ae-110405/
http://www.xda-developers.com/android/i … dentified/
Zabawne, że wspominasz o lepszych bateriach, które w praktyce dzięki skopanej optymalizacji Androida nie wytrzymują nawet jednego dnia. Mówisz o lepszych procesorach, dziwne. Jak na razie 2 rdzenie w iP 5 biją miejscami czterordzeniowego SGS3 na głowę. Plastikowa obudowa to wystarczająca wada sama w sobie, chyba mi nie zaczniesz wmawiać że metalowy iP 5 jest tandetniejszy od platikowego SGS3? ;D
Lepsze serwisowanie? Masz racje. U Apple nie ma serwisowania. Oddając telefon na gwarancję odsyłają Ci całkowicie nowy model w ciągu 3 dni, nie bawią się w rozkręcanie i naprawianie.
Taka z Ciebie wielki fachowiec, a mylisz MB z GB, nie wiesz ile ma rozdzielczości iPhone oraz nie odkryłaś, że wcale nie trzeba konwertować filmów by je na iOS oglądać. Porażka jednym słowem.
@sadaj72 ale ja niczego nie zachwalam. Ja tylko prostuje pierdoły jakie pisze to dziewczę powyżej, zwłaszcza że autor chce wybrać iPhone’a. Czemu nie pytasz Xanthia dlaczego pisze o Apple pierdoły, za które powinna dostać bana? Przecież ona jawnie kłamie.